SwiftKey lost Pixel 4-scrollen op om ook het probleem op te lossen (APK-download)

Ondanks zijn al lang bestaande lof als de toetsenbord-app die Android verslaat, heeft SwiftKey sinds de lancering in 2019 niet goed gespeeld met Google’s Pixel 4 en 4 XL. jaar, nu. Alleen de app bereidt zich voor om het te repareren. Als de recente bèta-update van SwiftKey enige indicatie geeft, staat er binnenkort een geschikte oplossing voor dit probleem op het programma.

Onze Artem ontdekte hoe onbetrouwbaar SwiftKey’s SwiftKey’s SwiftKey’s SwiftKey’s SwiftKey’s SwiftKey’s SwiftKey op zijn eerste dag met een Pixel 4. Zoals je kunt zien in de video hierboven, mislukte het gebaar meestal zo frustrerend als verwacht. Het SwiftKey-team erkende dat dit een specifiek probleem was voor de Pixel 4 en 4 XL (andere pixels werden niet beïnvloed) in In oktober 2019 is een klacht ingediend Maar behandel het niet te lang.

Met de nieuwste bètaversie heeft SwiftKey eindelijk een oplossing geïmplementeerd, en hopelijk zal het snel overschakelen naar de stabiele versie. U kunt SwiftKey beta v7.7.4.6 controleren door het te downloaden vanuit de Play Store of APK-spiegel

Leef in de stal

Binnen twee weken na de bèta-app is de oplossing voor vegen om het probleem op Pixel 4 te wissen nu ook beschikbaar voor de stabiele SwiftKey-app. U kunt de laatste versie (7.7.4.7) downloaden op APK Mirror of Play Store-tool hieronder.

Written By
More from Eda Greene

Download Google Earth Day-achtergronden voor Pixel-telefoons

Google heeft Earth Day-achtergronden beschikbaar gemaakt voor Pixel-telefoons. U kunt hier 1080p-versies...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *