Switch-spelers zouden allerlei glitches tegenkomen in Sonic Colors Ultimate

afbeelding: Nintendo Live

Nintendo Switch-bezitters die de “Digital Deluxe”-editie van . hebben gekocht Ultieme sonische kleuren Het is de bedoeling dat je allerlei opstartfouten tegenkomt – met enige waarschuwing voor mogelijke overnamerisico’s.

Aangezien fans eerder deze week de Switch-versie kregen, Sociale media staan ​​vol met klachten Over deze specifieke versie. als VGC Hij legt uit dat spelers “ernstig gebrekkige visuals”, personages die door de scène vallen, soft locks en crashes hebben benadrukt – en er zijn zelfs vergelijkingen gemaakt. sonische 06. Ook laadtijden aanzienlijk langer.

Misschien wel het meest zorgwekkend zijn de waarschuwingen over schermen die epileptische aanvallen veroorzaken – die een beetje lijken op wat we zijn eerder zag In Square Enix Balan Wonderwereld. Sega heeft een patch uitgebracht voor de eerste dag van de Ultimate, maar het is nog niet duidelijk of het een van de problemen oplost die spelers blijkbaar hadden met de Nintendo-versie.

Het is vermeldenswaard hoe sommige Van deze downloads zijn screenshots van het spel in actie Gehackte schakelaar en emulatorsAndere beelden zouden rechtstreeks uit de winkelversie zijn genomen. Sommige van de originele beelden die naar boven kwamen, werden genoemd:

We zijn geen van deze grafische glitches of bugs tegengekomen tijdens onze privétijd met Sonic Colors Ultimate op Switch.

Eurogamer Het onthult hoe Sega oorspronkelijk Blind Squirrel Games inschakelde om de Sonic Colors-remaster te ontwikkelen, en meer recentelijk is de ontwikkelaar onder vuur komen te liggen omdat hij de gratis open source Godot-engine niet had geadopteerd. Ze reageerde snel – erkende haar fout en beloofde het probleem in een komende patch te corrigeren:

READ  Castlevania Boy Advance Collection ziet er zeer waarschijnlijk uit

Switch-fans uitten eerder hun teleurstelling over Nintendo’s release van Sonic Colors Ultimate in juli, toen ze erachter kwamen dat de game… Beperkt tot 30 fps. De volledige versie van dit apparaat wordt volgende week op 7 september gelanceerd.

Hoe vond je Sonic Colors tot nu toe op Switch? Ben je een van deze problemen tegengekomen? Stem in onze poll en laat hieronder een reactie achter.

Written By
More from Aubrey Mason

FemShep maakt eindelijk rouw in Mass Effect Legendary Edition Trailer, Heavy Impacted Jennifer Hill

Teaser-clip om te onthullen Legendarische versie van Mass Effect De live-uitzending begon...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *