Top 4 iPhone-apps en -games van de week (#35 – 2021)

Elke week laten we je de vier beste apps en games zien die je niet mag missen op je iPhone. Deze keer gaan we fietsen en bezoeken we de sprookjeswereld van Baldo.

Lees verder na de aankondiging.

1. Baldo

Baldo is een nieuwe game op Apple Arcade en kan gratis worden gedownload met een abonnement. De game ziet er prachtig uit en lijkt erg op een titel van Studio Ghibli (de makers van de prachtige animatiefilm Mijn buur Totoro).

Niet alles is echter goed doordacht. Zo is niet altijd duidelijk wat de bedoeling is of loop je soms op de achtergrond vast. Hopelijk wordt dit in een toekomstige patch verholpen. Desondanks is Baldo een leuk spel dat je zeker eens moet proberen!

Baldo

Na.ps snc فريق team

2. Flats

Flarts (of Flying Darts) is een spel vergelijkbaar met de populaire Angry Birds-serie. In het spel gooi je een pijl naar een doel. Klinkt makkelijk, nietwaar? Behalve dat je de pijl nog moet aanpassen na het werpen. Dit doe je door met je vinger op het scherm te tikken. Denk aan de mechanica achter Flappy Bird.

Lichten

Hoe beter je mikt, hoe meer munten je verdient. Dit zal nieuwe niveaus ontgrendelen. Je moet ook op de benodigde trays klikken voordat je aan het volgende level begint. Flarts is leuk en begint makkelijk, maar wordt al snel erg uitdagend.

Fietskaart – Fietskaart & GPS

Fietsen zit in ons DNA, dus een app waarmee je leuke routes kunt uitzetten is altijd welkom. Bikemap is al een tijdje beschikbaar in de App Store, maar met de nieuwe update is de app een stuk sneller.

READ  Ik hoop dat walvissen over de hele buurt verspreid zijn
Beste iPhone-apps Week 35: Bikemap

Net als bij Waze hebben alle gebruikers de mogelijkheid om problemen of ongevallen op de weg te melden, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Springen dus! Stap op de fiets en maak een ritje. Niets staat je nu meer in de weg!

Fietskaart – Fietskaart & GPS

Bikemap GmbH

4. 32 seconden: stadservaringen

In 32 Secs: City Trials bestuur je een futuristische motorfiets op een snelweg. 32 seconden is niet het standaardspel om zo ver mogelijk te komen. Na het kiezen van een taak, krijg je een taak. Je moet bijvoorbeeld andere auto’s hacken, door erachter te rijden of een bepaald aantal munten te verzamelen.

32 seconden: stadservaringen

Daarnaast verdien je ook nitro, voor sneller rijden. Deze boost kun je bijvoorbeeld krijgen door in te zoomen op het overige verkeer. Maar let op, want een aanrijding kan in een mum van tijd gebeuren!

32 seconden: stadservaringen

Istom Kft-spellen.

Op zoek naar meer iPhone-apps? Bekijk onze eerder besproken apps:

More from Madison Garrett

Een sms-bericht plannen op uw Android-smartphone

Wist je dat je een sms-bericht kunt plannen op je Android-smartphone? Dit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *