Taco Bell en Xbox komen samen in een legendarische samenwerking

Fans maken kans op de nieuw gelanceerde Xbox Series X, de snelste en krachtigste console van Microsoft tot nu toe.

Taco Bell India, ‘s werelds toonaangevende merk van Mexicaans geïnspireerde restaurants, biedt een unieke kans aan Indiase gamers – een kans om de nieuw gelanceerde Xbox Series X te winnen, de snelste en krachtigste console van Microsoft ooit.

#CravingMeetsGaming, waar 60 gelukkige fans een Xbox Series X winnen. Van 1 februari tot 28 februari hoeven klanten de Taco Bell-app eenvoudig te downloaden en aan te melden, een bestelling te plaatsen via bezorging (via de app of via voedselbezorgingsaggregators) , afhaalmaaltijden of eet, en kom in aanmerking voor de wekelijkse gelukstrekking, aangezien Taco Bell 15 elke week een Xbox Series X-console plus een 6 maanden Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap aan de winnaars presenteert.

Gaurav Borman, directeur van Borman Hospitality, Principal Franchise Partner van Taco Bell in India, zei over de samenwerking: “We zijn verheugd het nieuwe jaar te beginnen met een uniek aanbod voor onze klanten. Games zijn enorm populair geworden in India, en we zijn verheugd dat we 60 Xbox Series X-consoles hebben. Om te presenteren aan onze trouwe fans. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in onze winkels of hen aan te moedigen om via onze nieuw gelanceerde app te bestellen om te genieten van onze premium menu-items en om hun kansen te vergroten van winnen! ”

Klanten kunnen hun winkansen vergroten door transacties in de daaropvolgende dagen te herhalen. Fans hoeven alleen hun favoriete Taco Bell voor INR 59 of hoger te bestellen via de Taco Bell-app (of via winkelcentra voor eten) om in aanmerking te komen voor een gelukkige trekking. Gedetailleerde voorwaarden zijn vanaf 1 februari beschikbaar in de app en website van het merk.

READ  Xbox werpt een schaduw over PlayStation en Nintendo over het behoud van videogames

Met de onlangs gelanceerde Taco Bell-app kunnen gebruikers onderweg door het menu, nieuwe releases, persoonlijke functies en het dichtstbijzijnde restaurant scrollen. De app belooft gebruiksvriendelijk te zijn door de klant in minder dan 5 klikken naar de afrekenpagina te brengen. Voorspellende invoersuggesties, met behulp van kunstmatige intelligentie, zullen gebruikers helpen de naam van het gerecht in te voeren, waardoor het zoeken naar items in het menu wordt verminderd. Hierdoor hebben fans ook gemakkelijk toegang tot hun Taco Bell-favorieten en kunnen ze zich kwalificeren voor de wedstrijd.

De Taco Bell-app zal ook een loyaliteitsprogramma van Taco Bell India starten, waarbij klanten Bells verzamelen om te gebruiken in ruil voor toekomstige aankopen en geschenken.

Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077: Hoe verschilt de game op Xbox One S / X- en PS4 Pro-consoles na patch 1.2

Na een paar verontrustende maanden na de release van Cyberpunk 2077 is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *