Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan voegt PS5-, Xbox One- en pc-releases toe

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan De nieuwste editie van Weekly Jump zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox One en pc, evenals de eerder aangekondigde PlayStation 4-versie wanneer deze in 2021 in Japan wordt gelanceerd.

Bovendien onthulde het tijdschrift dat de game een “verhaalmodus” zal bevatten, waar je het verhaal kunt ervaren, en een “taggevechtmodus”, waar je als verschillende personages kunt spelen met eenvoudige bediening.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Kepputan Het wordt uitgegeven door Aniplex en ontwikkeld door CyberConnect2.

Meer nieuwe informatie wordt aangekondigd in het nummer van 15 februari van Weekly Jump. Informatie over het probleem zou op 11 februari moeten uitlekken.

bedankt, Ryokotia 2089 (2).

Commentaar benadering

We verwelkomen en moedigen opmerkingen over Gematsu aan. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
  • Blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, baiting of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je geen commentaar moet geven. Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals openbare intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet port.
  • Geen console-oorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de verwende tags.
  • Wees respectvol voor andere commentatoren. Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.
READ  Giants vs. Cardinals 2020: speeltijd, tv-schema en live online kijken

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *