Take-Two heeft verwijderingen voor GTA-mods uitgebracht

Eerder dit jaar speelde Rockstar-moederbedrijf Take-Two Interactive een whack-a-mole takedown-game. Reverse-engineered versies van Grand Theft Auto 3 en Vice City. Het lijkt erop dat de uitgever de afgelopen week nog verder is gegaan door DMCA-verwijderingsberichten uit te geven voor GTA 5-kaartmods zoals Vice City Umrah, evenals vele populaire mods voor eerdere games in de serie.

GTA: Liberty City Het was een totale transformatie die de GTA 3-instelling naar de Vice City-engine bracht en het werd voor het eerst uitgebracht in 2005. Het is niet langer beschikbaar op ModDB. ondeugd huilen, die de texturen en modellen van Vice City verving door HD-versies, is ook verdwenen. zo is het GTA: Ondergronds, die kaarten van niet alleen GTA 3, Vice City en San Andreas combineerde, maar ook die van andere Rockstar-games Bully, Manhunt en Manhunt 2, en vervolgens guerrillaoorlogvoering toevoegde. Dat geldt ook voor de mods die San Andreas veranderen in console-exclusieve verkooppunten Vrijheid Stad Verhalen En de Vice City Stories. En dat is niet alles.

(Afbeelding tegoed: djluin)

Onderwerp aan GTAForums Verhuizingen worden geïndexeerd, plus opmerking Rockstar-statement over singleplayer-mod تعديل, aanvankelijk tijdens Heen en weer via de OpenIV-modifier In 2017, waarvan veel aanvragers dachten dat het hun werk zou beschermen, werd het in 2019 stilletjes bijgewerkt. Het merkt nu op dat het niet van toepassing is op “het gebruiken of importeren van andere IP (inclusief Rockstar IP) in het project” om games, verhalen of taken of nieuwe kaarten. Geen van deze clausules stond in de originele versie van de verklaring van Rockstar, die was uitgesloten van: Wayback-machine, maar het is nog steeds te lezen op onze website Een nieuwsbericht uit die tijd.

READ  Nick vechten lijkt op Smash Bros. maar met SpongeBob
Written By
More from Aubrey Mason

5 sanitairarbeiders sterven door COVID-19 in Bengaluru, BBMP verhoogt de gezondheidscontroles

@BBMPCOMM op Twitter De Bruhat Bengaluru Mahanagara Palike verkeert in een staat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *