Take-Two heeft verwijderingen voor GTA-mods uitgebracht

Eerder dit jaar speelde Rockstar-moederbedrijf Take-Two Interactive een mep met reverse-engineered versies van Grand Theft Auto 3 en Vice City. Het lijkt erop dat de uitgever de afgelopen week nog verder is gegaan door DMCA-verwijderingsberichten uit te geven voor GTA 5-kaartmods zoals Vice City Umrah, evenals vele populaire mods voor eerdere games in de serie.

GTA: Liberty City Het was een totale transformatie die de GTA 3-instelling naar de Vice City-engine bracht en het werd voor het eerst uitgebracht in 2005. Het is niet langer beschikbaar op ModDB. ondeugd huilen, die de texturen en modellen van Vice City verving door HD-versies, is ook verdwenen. zo is het GTA: Ondergronds, die kaarten van niet alleen GTA 3, Vice City en San Andreas combineerde, maar ook die van andere Rockstar-games Bully, Manhunt en Manhunt 2, en vervolgens guerrillaoorlogvoering toevoegde. Dat geldt ook voor de mods die San Andreas veranderen in console-exclusieve verkooppunten Vrijheid Stad Verhalen En de Vice City Stories. En dat is niet alles.

(Afbeelding tegoed: djluin)

Onderwerp aan GTAForums Verhuizingen worden geïndexeerd, plus opmerking Rockstar-statement over singleplayer-mod تعديل, die aanvankelijk werd gemaakt tijdens de OpenIV heen-en-weer modifier in 2017, waarvan veel filers hadden aangenomen dat ze hun werk zouden beschermen, werd stilletjes bijgewerkt in 2019. Er staat nu dat het niet van toepassing is op “gebruiken of importeren” van andere IP (inclusief Rockstar IP) in het project” of “nieuwe games, verhalen, speurtochten of kaarten maken.” Geen van deze termen stond in de originele versie van de Rockstar-verklaring, die is uitgesloten van Wayback-machine, maar is nog wel te lezen in ons nieuwsbericht uit die tijd.

READ  Windows 11 belooft meer gamefuncties
Written By
More from Max Mcgee

Rajasthan op weg naar constitutionele crisis: BJP na ontmoeting met gouverneur

Een Rajasthan BJP-delegatie heeft vandaag gouverneur Kalraj Mishra ontmoet Jaipur: De regering...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *