Take-Two Interactive heeft drie remakes of remakes in de maak

Het lijkt erop dat een aantal bekende games uit het verleden van Take-Two Interactive met een nieuw likje verf op je pad kunnen komen. De uitgever heeft een bestand geplaatst openbare presentatiedia’s Na het bellen van de inkomsten voor het eerste kwartaal voor het fiscale jaar 2022, onthullende enkele details over wat er in ontwikkeling is.

Take-Two heeft drie “remakes van eerder uitgebrachte titels” in de maak, hoewel de uitgever opmerkt dat het slechts een momentopname is van hoe de zaken gaan, wat betekent dat er vertragingen kunnen optreden (bedankt, VGC). Details zijn momenteel slecht, hoewel CEO Strauss Zelnick al eerder over havens heeft gesproken. Zelnick legde tijdens de Morgan Stanley Technology, Media, Telecom-conferentie eerder in het scriptiejaar uit dat herbloggen altijd deel uitmaakte van het plan, ook al komt de uitgever niet alleen ‘uit met titels’.

“Ik weet niet zeker of er een groter deel van de strategie zal zijn”, zei hij. “Remasteren is altijd een onderdeel van de strategie geweest. We hebben het anders gedaan dan de concurrentie – we nemen niet alleen de titels door, we nemen echt de tijd om ons best te doen om de titel anders te maken voor de nieuwe release, voor de nieuwe technologie waarmee we lanceren.”

“Dus we verbeteren de technologie, we upgraden de beelden, we maken prestatieverbeteringen. Daarom denk ik dat onze opnieuw ontworpen titels meestal goed werken.”

In termen van games die worden geremasterd, weten we het niet – sorry, GTA-fans. Mafia: Definitive Edition kreeg vorig jaar een mod en we waren er helemaal weg van! In de recensie van Mafia: Definitive Edition zei Carey: “Deze ‘van de grond af opbouwen’-fix is ​​​​een groovy, speelbare demagoog die weinig body op de botten van het origineel legt.” Dus het belooft veel goeds voor de toekomst.

READ  Genshin Impact 1.3 preload begint volgende week

Als je op zoek bent naar meer aankomende pc-games die zijn bevestigd, kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Take-Two Interactive heeft drie reproducties of reproducties in de maak,” “type”: “news”, “category”: “mafia” }, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Hangar 13”, “genre”: “RPG”, “title”: “Mafia”, “genres”:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Celeste en nog eens twaalf games komen binnenkort naar Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc

Binnenkort zal een enorme golf aan games speelbaar zijn voor console en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *