M1X Mac mini-lekdiagrammen tonen een overvloed aan poorten, magnetische oplader en meer

De geüpgradede M1X Mac mini zal naar verwachting later dit jaar arriveren, en een gids heeft zijn blauwdrukken verstrekt, waarin wordt onthuld hoe het apparaat en de verwachte poorten eruit kunnen zien.

Nieuwe schema’s tonen een slanker ontwerp, evenals een magnetische oplader die niet te vinden is op de M1 Mac mini

De schema’s komen van LeaksApplePro, waar de poortlay-out lijkt op een eerder lek waar een bestand Bekijk M1X Mac mini aangeboden. Blijkbaar heeft het nieuwere model een slanker ontwerp dan de M1 Mac mini, samen met een “plexiglas” materiaal dat bovenop het chassis zal worden geplaatst. We hebben ook details gegeven over welke poorten u kunt verwachten, van links naar rechts.

Nieuwe M1X MacBook Pro-modellen gaan massaproductie in, met 800.000 maandelijkse zendingen verwacht

  • aanknop
  • magnetische oplaadpoort
  • Vier Thunderbolt 4-poorten
  • 2 USB-A-poorten
  • 1 RJ45 Ethernet-aansluiting
  • 1 HDMI-poort

Nieuw op het gebied van poorten is die magnetische uitgang, samen met extra Thunderbolt 4-poorten. Zelfs voor een machine die zo compact is als de M1X Mac mini, lijkt dit overdreven, maar een ding dat creatieve professionals teleurgesteld zullen zijn om te zien of niet te zien, is het ontbreken van een SD-kaartlezer. Gelukkig, als je van een van hen wilt profiteren, kun je een dongle kopen met een of een van de M1X MacBook Pro-modellen, die naar verluidt zowel 14-inch als 16-inch zijn. krijg er een.

Net als de aankomende draagbare Macs, is de M1X Mac mini dat misschien ook Met 32 ​​GB verenigd RAM-geheugen, maar vanwege de aard van macOS kan dit voldoende zijn voor een groot aantal gebruikers. Er is geen informatie over prijzen, maar met betrekking tot de lancering vermeldt een andere gids dat de M1X Mac mini naast de nieuwe MacBook Pro-modellen zou kunnen worden onthuld. In het vierde kwartaal van 2021. Dat betekent dat we het eind oktober of begin november moeten verwachten, maar dat hangt weer af van de aanhoudende chiptekorten en wereldwijde gezondheidscrises.

READ  Xbox Game Pass plaagt speels mysterieus nieuw spel op Twitter

nieuwsbron: lekt

Written By
More from Lesley Curry

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *