Take-Two klaagt fanproject aan om GTA speelbaar te maken op Switch

Een man in een gestreept pak loopt een paars verlichte club binnen in Grand Theft Auto Vice City

schermafbeelding: rockster

Take-Two Interactive roept de Nintendo-console terug. gisteren , Grand Theft Auto uitgeverij Ik heb een rechtszaak aangespannen in het noordelijke district van Californië voor 14 programmeurs achter hen re3 .project, een door een ventilator aangedreven spanning die een reverse-engineered broncode levert voor Grand Theft Auto III En Grand Theft Auto Vice City.

Cruciaal is dat het re3-project ervoor zorgt dat Grand Theft Auto III En Grand Theft Auto Vice City Het kan worden gespeeld op platforms waar games nog nooit zijn uitgebracht, waaronder de Nintendo Switch.

Lees verder: De GT Het opnieuw ontworpen trio ziet er echt uit en komt om te ruilen

Dit is waarschijnlijk de aanleiding geweest voor Take-Two om zijn leger van advocaten voor witte schoenen te activeren in Mitchell Silberberg en Knopp, een advocatenkantoor in Manhattan. Project Re3 bestaat al een aantal jaren, maar heeft juridische controle grotendeels vermeden. Maar nu kan dat van invloed zijn op de winst van het bedrijf.

Vorige maand , Kotaku genoemd dat Rockstar aan een set werkte met geremasterde versies van Grand Theft Auto IIIEn Grand Theft Auto Vice City, En Grand Theft Auto San Andreas– en dat het naar de Switch zou komen. Hoewel de groep nog niet officieel is onthuld, zeggen bronnen dat het gericht is op een release later dit jaar. Het zal ook worden uitgebracht op PlayStation en Xbox. (PC- en mobiele versies zijn gepland voor een release in 2022.)

“Misschien het belangrijkste is dat de beklaagden beweren dat hun afgeleide GTA-broncode spelers in staat stelt om games op meerdere gameplatforms te installeren en te spelen, inclusief die waarop games nooit zijn uitgebracht, zoals PlayStation Vita en Nintendo Switch”, schreef MSK-advocaat Karin. G. Pagnanelli en Marc E. Mayer in de klacht.

Take-Two zoekt een bestand voorlopige voorziening—In wezen beëindigt een wettelijk gerechtelijk bevel het gedrag voordat een uitspraak is gedaan — en vraagt ​​om een ​​juryrechtspraak.

Het is niet de enige legale stap die Take-Two onlangs heeft ondernomen tegen niet-gecertificeerde mensen Grand Theft Auto cijfer. Vorige maand , Het bedrijf heeft een golf van DMCA-verwijderingen uitgegeven Voor enkele van de grootste mods die verband houden met de serie. Je kunt je afvragen waarom Take-Two de pakken plotseling in een hogere versnelling heeft geduwd, maar het antwoord lijkt vrij eenvoudig.

Take-Two Interactive-vertegenwoordigers reageerden niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

READ  Batman 1989 Fan bootst Tim Burton Classic perfect na
Written By
More from Aubrey Mason

The Resident Evil Showcase: bekijk de live-uitzending van Resident Evil Village vanuit Capcom

Capcom zal nieuwe details onthullen over het vampier dorp, De volgende grote...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *