CM.com krijgt grip op endpoints met SentinelOne

Dit weekend gaat de Nederlandse Formule 1 Heineken Grand Prix van start in Zandvoort. CM.com is een supporter van evenementen en helpt onder andere om het ticketingproces te verbeteren en een superieure fanervaring te creëren. CM.com heeft veel serverplaatsen om de cloudservice altijd draaiende te houden.

“We willen dit veilig doen en cybercriminelen buiten de deur houden, die steeds actiever worden in phishing-aanvallen”, zegt Sándor Incze, Chief Information Security Officer bij CM.com. “Ons beveiligingsteam test bijvoorbeeld voortdurend onze hardware en software en we gebruiken beveiligingsoplossingen om onze gegevens en die van onze klanten te beschermen.”

CM.com gebruikt het SentinelOne Endpoint Protection System voor meer controle over al zijn endpoints. We hebben een aantal belangrijke voorwaarden gesteld aan de nieuwe beveiligingsoplossing en bewaker Hij heeft laten zien dat hij aan deze eis kan voldoen. Hierdoor konden we de oplossing eenvoudig en snel implementeren zonder de prestaties van onze apparaten te beïnvloeden. Bovendien geeft de oplossing het beveiligingsteam meer controle over wat er op onze endpoints gebeurt.” SentinelOne voorkomt ook dat medewerkers volledige keuzevrijheid hebben als het gaat om het downloaden van software. Er zijn bijvoorbeeld oplossingen die op het eerste gezicht veilig lijken, maar die mogelijk door cybercriminelen op internet zijn gezet. Dit verhoogt het risico op het krijgen van ransomware. Met SentinelOne zijn we daar beter tegen beschermd. En als er zich vreemd gedrag voordoet in onze omgeving, kan SentinelOne dit tijdig detecteren en ons waarschuwen.”

Dashboard biedt duidelijke informatie en uitgebreide filteropties U bent onder de indruk van de duidelijke informatie en uitgebreide filteropties die het SentinelOne-dashboard biedt. “Bij een groot datalek, zoals een Microsoft Exchange-inbreuk, kunnen we snel en eenvoudig zien of we besmet zijn of niet. Met filters kunnen we tot op gebruikersniveau inzicht krijgen, bijvoorbeeld om te detecteren welke systemen een gebruiker heeft onlangs ingelogd.”

READ  Spyware op uw Android-apparaat? Apps bespioneren

Bij twijfel kan CM.com een ​​extern apparaat in een mum van tijd uit het netwerk verwijderen. Het proces is volgens Incze niet alleen efficiënter, maar levert ook meer service aan de medewerker, die zijn werk niet hindert. Incze: “Nu kunnen we op afstand testen, ongeacht de locatie van de gebruiker, of zelfs opdrachten uitvoeren om een ​​apparaat bij te werken, te scannen of logbestanden te maken. De vuistregel is dat als we het niet vertrouwen, we het apparaat in quarantaine plaatsen. gebruiker heeft zelf geen toegang tot het netwerk. , maar wij kunnen er wel makkelijk bij. Dat scheelt veel tijd op het gebied van IT-beheer.”

Snel en eenvoudig debuggen door integratie met Automox

SentinelOne geeft CM.com ook inzicht in kwetsbaarheden veroorzaakt door verouderde software. Dankzij de slimme integratie met Automox kan hij daar met een druk op de knop iets aan doen. “Het inzicht dat SentinelOne ons geeft in legacy software is natuurlijk heel waardevol, omdat te laat patchen een noodzakelijk veiligheidsrisico met zich meebrengt. Idealiter wil je ook meteen iets met die informatie doen en meteen je hardware patchen.” “Door te integreren met de patchbeheertool van Automox kunnen we, wanneer SentinelOne kwetsbaarheden in de beveiliging detecteert, ook onmiddellijk patches implementeren om ze te verhelpen. Dit bespaart ons IT- en beveiligingsteam enorm veel tijd en maakt onze IT-omgeving veiliger.”

More from Madison Garrett

Deelname aan Xbox Series X, PS5 en pc

Er is geen tekort aan WO II-spellen en er is vanaf vandaag...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *