Tales of Berseria and Zestiria zijn in Humble Best of Bandai Namco Bundle

De Humble Best of Bandai Namco-bundel is er, en beide zijn er Verhalen van Berceria En de Tales of Zestria Tussen de krantenkoppen. Hoewel er een verscheidenheid aan games wordt aangeboden, bestaat deze verzameling voornamelijk uit titels uit de bekendere series. $ 1 is bijvoorbeeld een spel Pac-Man 256. Zodra je andere niveaus invoert, zijn de spellen zoals Tales of Zestria En de Tekken 7 pop-up.

Hier zijn alle games die beschikbaar zijn in elke categorie van de bundelniveaus. Ter herinnering, u krijgt alle voorgaande niveaus wanneer u gemiddeld verslaat, $ 12 betaalt of $ 20 betaalt.

  • $ 1: Pac-Man 250
  • Versla het gemiddelde: Little Nightmares Complete Edition, RAD, En de Tales of Zestria.
  • $ 12: Katamari Damasi Reale, Tales of Perceria En de Tekken 7
  • $ 20: Ader code En de Auto’s project 3

Sinds nederigheid Ik besloot me in te houden Verandering zou Het maximale bedrag dat naar een goed doel gaat, Charity-schuifbalken zijn beschikbaar voor de Humble Best of Bandai Namco-bundel. Mensen kunnen ervoor kiezen om al hun geld van deze aankoop over te maken aan een goed doel. Maand liefdadigheid Actieve geesten, Dat is een Amerikaanse liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheid. Mensen kunnen echter kiezen welk goed doel hun steun krijgt.

Ter herinnering: de laatste verklaring van Hempel over de liefdadigheidsrollen en divisies geeft aan dat dingen kunnen veranderen. Toen ze de schuifbalken opnieuw implementeerde op de site, merkte ze op dat “toekomstige ontwikkeling het onderzoeken van verschillende benaderingen van schuifbalken en hoe divisies werken, samen met nieuwe manieren om filantropie in andere delen van de gebruikerservaring te integreren, zal omvatten.”

READ  Sony overweegt meer PlayStation-games uit te brengen voor pc - Gaming - Nieuws

De Humble Best of Bandai Namco-bundel is beschikbaar tot 2 juni 2021 en mensen krijgen beide Verhalen van Berceria En de Tales of Zestria Betalen ze $ 12?

Written By
More from Aubrey Mason

Mary Trump zegt dat president ‘niet beter zal worden en hij zal zonder twijfel slechter worden’

“Donald is een psychisch zwaar beschadigde man, gebaseerd op zijn opvoeding en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *