IOS 14.7 beta en iPadOS 14.7 beta zijn beschikbaar voor testers

Apple is verre van gesaboteerd in iOS 14. Ontwikkelaars kunnen naar de volgende bèta gaan. IOS 14.7 wordt een middelgrote update, zoals kan worden afgeleid uit het feit dat dit een 14.x-update is.

Nieuwste iOS 14.7 Beta

iOS 14.7 bèta 1

19 mei 2021 De eerste bètaversie van iOS 14.7 met versienummer 18G5023c is nu beschikbaar voor ontwikkelaars. Zodra we iets nieuws ontdekken, zullen we dit artikel updaten.

De nieuwste bètaversie voor iPadOS 14.7

iPadOS 14.7 bèta 1

19 mei 2021 Ook voor iPad heeft Apple de eerste bètaversie van iPadOS 14.7 uitgebracht met versienummer 18G5023c. De functies zijn bijna identiek aan iOS 14.7, die we hierboven bespreken.

Download iOS 14.7 beta en iPadOS 14.7 voor ontwikkelaars en algemene testers

Ontwikkelaars kunnen de proefversie downloaden van de ontwikkelaarswebsite van Apple. Daar vindt u het juiste demoprofiel om op uw iPhone te installeren. Er zijn meestal twee manieren om een ​​update te installeren. U kunt het juiste bètaprofiel en de proefversie downloaden Over de ether Installeer of schakel ter plekke in als je het profiel al hebt. Een andere manier is via de zogenaamde Afbeelding herstel Download en breng het vervolgens over naar uw iPhone via Finder op een Mac of iTunes op Windows.

Binnenkort zijn ook openbare bèta’s van iOS 14.7 en iPadOS 14.7 beschikbaar. Om de openbare bètaversie van iOS te installeren, moet u het juiste bètaprofiel hebben en ingeschreven zijn in het bètaprogramma van Apple.

kijk uit: Deze proefversies zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en algemene testers en zijn niet geschikt voor gebruik op de apparaten die je dagelijks nodig hebt.

READ  Xbox Game Pass met deze tijdelijke oplossing is al gestreamd op pc

Tijdlijn iOS 14.7 Beta

Hieronder vindt u een tijdlijn voor de bètaversie van iOS 14.7. We verwachten dat iOS 14.7 in juni of juli 2021 uitkomt.

  • iOS 14.7 Beta 1:19 mei (uitgebracht, buildnummer 18G5023c)
  • iOS 14.7 Final: juni / juli 2021 (verwacht)

Plan iPadOS 14.7 Beta

Hieronder vindt u een tijdlijn voor iPadOS 14.7-bèta’s. We verwachten iPadOS 14.7 in het voorjaar van 2021.

  • iPadOS 14.7 Beta 1:19 mei (uitgebracht, versienummer 18G5023c)
  • iPadOS 14.7 Final: juni 2021 (verwacht)

Via iOS 14.7
iOS 14.7 is al de zevende extra update voor iPhone en iPod touch vanaf iOS 14. Meestal brengen deze tijdelijke updates een aantal nieuwe functies met zich mee. Als je meer wilt weten over wat er nieuw is in iOS 14, lees dan een overzicht van de belangrijkste functies. We verwachten dat de update betaalde podcasts ondersteunt in de Podcasts-app en de Apple Card-familie, waardoor Apple Card-gebruikers (niet in Nederland en België) ze kunnen delen met familieleden.

Over bètatesters
Je komt vaak problemen tegen bij het testen van bèta’s. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden ze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last krijgen van crashes of werken sommige apps mogelijk nog niet naar behoren. Houd daar dus rekening mee als u besluit de iOS-update te testen. Het is dus niet aan te raden om een ​​proefversie te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen zijn met de bètaversie. U kunt meer lezen over de problemen die worden veroorzaakt door bèta’s van iOS 14 in ons afzonderlijke artikel.

READ  Zo download je al je data uit Google Drive en Google Foto's

More from Madison Garrett

Ohio State football vs. Rutgers: Game Time Decisions voor Buckeyes ‘nachtwedstrijd tegen Scarlet Knights

COLUMBUS, Ohio – Ohio State football dreigt zaterdag niet te verliezen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *