Tattoo Punk brengt de cyberpunk-tatoeage naar Switch en pc

Het is Moederdag, maar als je niet de trekker over wilt halen voor een “MOM” -tatoeage, kun je misschien een verlanglijstje maken. Punk tatoeage Van de ontwikkelaar van Cyber ​​Rain Games, uitgevers No Gravity Games en in plaats daarvan VARSAV Game Studios. Punk tatoeage Het is de ervaring van een cyberpunk-tattoo-artiest die bestemd is voor Nintendo Switch en pc, met een releasedatum die “binnenkort” wordt aangekondigd. Andere platforms worden nog bestudeerd en de game zal bij de lancering zowel Engels als Pools ondersteunen.

Het uitgangspunt is dat het het jaar 2100 is en dat Henry in de “laatste fase van het kapitalisme” leeft, waar bedrijven alles vernietigen en lichaamsaanpassing om een ​​reden razend populair is. Henry’s vrouw is overleden, terwijl hij getatoeëerd wordt om de rekeningen te betalen en zijn zoon te voeden. zelfs in Punk tatoeage-Je past je studio aan, ontwerpt tonnen coole tatoeages, onderhandelt over prijzen, bouwt loyale klanten op en neemt zelfs de leiding over het adverteren voor je salon. Dit is een vrij veel simulatiespel, zij het met een futuristische twist, die er veel op lijkt SuchArt: Genius Artist Simulator.

Als je om een ​​of andere reden speelt Cyberpunk 2077 Je favoriete aspect is dan karakterontwerp Punk tatoeage Het kan onderweg zijn wanneer het waarschijnlijk later dit jaar op Switch en pc wordt gelanceerd.

[Source: PR]
READ  Gamer rekenen op dag één van Chivalry 2 "overtrof zelfs onze hoogste verwachtingen"
Written By
More from Max Mcgee

Weekend pc-speldeals: Sega-edelstenen en een festival van demo’s om door te spelen

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *