Pokemon Sword and Shield Isle of Armor Discovery Shock

Ontdek het “nieuwe” over Pokemon zwaard En de schild uitbreiding Armor Island Sommige Nintendo Switch-spelers waren stomverbaasd. Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Het herbergt gemakkelijk een groot aantal spelers, en velen van hen hebben een paar uitbreidingen in het spel gekregen: Armor Island En de Toendra kroon. Met een spelersbestand van deze omvang “ontdekken” spelers constant dingen die veel spelers al weten, en posten ze de bovengenoemde ontdekking op Reddit, wat andere even geschokte spelers aantrekt. Het eindresultaat zijn de berichten die altijd bovenaan de Reddit-pagina van de game verschijnen, ook al zijn ze technisch niet nieuw. Soms is dat het geval voor veel spelers, inclusief hard-line basis In Pokemon zwaard En de schild Reddit-pagina. Verhuizen naar Reddit, een speler heeft onlangs onthuld dat de gigantische Wailord kan terugkeren naar de Workout Sea, zelfs nadat hij is gepakt.

In het geval van deze speler kwam hij een jaar later terug. In de commentarensectie waren velen verrast om erachter te komen. Ondertussen bleek uit verdere opmerkingen dat Wilward maanden na zijn arrestatie was teruggekeerd, wat blijkbaar bevestigde dat de herschikking willekeurig was. Sommige jongens zeggen zelfs dat de gigantische walvis nog niet terug is. Hoe dan ook, niet veel mensen hadden enig idee dat Willward terugkeerde naar het hiernamaals nadat hij werd betrapt, wat een belangrijke reden is waarom de post in een stroomversnelling kwam.

Voor degenen die het niet weten: Wailord is een aquatische soort Pokemon Die evolueerde van Wilmer op level 40 en werd geïntroduceerd in de derde generatie, de beste generatie. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een walvis, en hij is erg groot. Het is gebaseerd op een blauwe vinvis en is in verschillende games en anime verschenen, hoewel het zelden als accessoire wordt gebruikt. Zijn grootte en stoïcijnse uitdrukking maakten het echter tot een favoriet bij velen.

READ  BJP-leider doodgeschoten door terroristen in J&K, zijn beveiligingsomslag ontbrak

Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Beide zijn beschikbaar via Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite, de enige twee platforms die erop beschikbaar zijn.

Voor meer dekking over alles Pokemon – Inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken en virale Reddit-berichten – klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Aubrey Mason

Coronavirus live updates van over de hele wereld

De Britse regering heeft een nieuwe lijst met “reiscorridors” onthuld – waaronder...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *