Team Fortress 2 TF2Maps-community organiseert liefdadigheidsjam

Een liefdadigheidscampagne voor het Fortress 2-team wordt in juli georganiseerd door de gemeenschapswebsite TF2Maps om het goede doel Artsen Zonder Grenzen te helpen. Het evenement duurt 72 uur van 22-25 juli, en iedereen in de FPS-gamegemeenschap wordt aangemoedigd om mee te doen en dingen te creëren die verband houden met TF2 om de humanitaire organisatie te helpen.

De De regels zijn simpel – Het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen is “Doe iets voor Team Fortress 2”. Het kan een in-game ding zijn of een echt project, zolang het maar gekoppeld is aan het gratis te spelen Valve-spel. Enkele van de gegeven voorbeelden zijn kaarten, modellen of aanpassingen die kunnen worden gebruikt in TF2, evenals “verven, animaties, video’s, schilderijen, tekeningen, fanfictie, houtwerk, metselwerk, hard werken, huiswerk en al het andere daartussenin .” ”

TF2Maps vereist dat alle betrokkenen ervoor zorgen dat ze niet buiten de aangegeven uren aan het project werken 22 juli 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 17.00 uur GMT tot 25 juli Om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 17.00 uur GMT. Het team zorgt ervoor dat planning vooraf is toegestaan, maar je moet pas beginnen met het bouwen van je uitzending als het evenement is uitgezonden. Je kunt ook aangepaste inhoud van andere mensen gebruiken in je creatie, volgens de gebruikelijke regels van TF2, zolang ze op de juiste manier zijn goedgekeurd.

Meer details zijn te vinden op de custom TF2Maps Jam-website, inclusief volledige instructies. Het team merkt op dat als je niet binnen de opgegeven periode kunt deelnemen, je in plaats daarvan een aanvraag kunt indienen om je creatie te maken tijdens de tijd van je keuze – maar vraag je om jezelf te beperken tot dezelfde limiet van 72 uur als iedereen.

READ  Super Squad vervroegd uitgebracht voor pc

Het TF2Maps-team zal tijdens het evenement livestreamen en zal in-game creaties presenteren, waaronder kaarttestsessies om feedback te geven aan iedereen die kaarten maakt (wat, zoals de naam al doet vermoeden, de specialiteit van de groep is). Extra gemeenschapsprojecten zullen tijdens het evenement ook worden gepresenteerd tijdens “Jam Ketchup” -sessies.

Ondertussen heeft Valve gereageerd op de recente #SaveTF2-campagne met verschillende Team Fortress 2-updates die bedoeld zijn om spelers te helpen bots uit hun games op te starten.

Written By
More from Max Mcgee
De nieuwe studiodriver van Nvidia verhoogt de weergavesnelheden in apps zoals Blender
Nvidia heeft een bestand vrijgegeven Studio-stuurprogramma-update van december En het heeft een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *