Teenage Engineering’s OP-1 krijgt tien jaar na de release eindelijk USB-audio-ondersteuning

OP-1 voor Adolescent Engineering Het heeft een van de meest populaire synthesizers sinds het meer dan tien jaar geleden voor het eerst werd uitgebracht, maar de muziekmaker krijgt nog steeds nieuwe functies: het bedrijf heeft zojuist zijn 243e firmware-update aangekondigd die voor de eerste keer USB-audio-ondersteuning aan de OP-1 toevoegt.

De toegevoegde functie maakt van de OP-1 een complete audio-buitenunit. Dit betekent dat u audio rechtstreeks van de OP-1 naar een DAW-software zoals Ableton Live, Pro Tools, Logic Pro op een pc of Mac, of mobiele versies van die toepassingen op iOS en Android (zoals Garageband) kunt sturen zonder dat u om eventuele tijdelijke oplossingen, alternatieven of hacks te gebruiken. Bovendien kunt u rechtstreeks vanaf een aangesloten USB-audioapparaat samplen en opnemen op de OP-1.

Het is een belangrijke toevoeging aan het apparaat, wat het nuttiger zou moeten maken voor makers die hun favoriete software willen gebruiken om nieuwe nummers en remixen met OP-1 te compileren. Teenage Engineering zegt dat het in staat was om de nieuwe functionaliteit toe te voegen door het werk toe te passen dat het heeft gedaan bij het ontwikkelen van een USB-audiofunctie vergelijkbaar met zijn nieuwere OP-Z.

De nieuwe firmware-update (zoals de vorige 242) is gratis voor alle OP-1-bezitters, wat een leuke bijkomstigheid is om zo’n grote update te zien. Bovendien zal het werken aan Alle OP-1-eenheden, ongeacht hun leeftijd.

READ  PS5 achterwaartse compatibiliteit: geen ondersteuning voor PS3, PS2 of PS1, zegt Ubisoft
Written By
More from Lesley Curry

Nieuwe Snapchat-update lost crashprobleem op

Als je geconfronteerd wordt met de fout waarbij de iOS-versie van Snapchat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *