Toegang krijgen tot Crossplay, Next Gen, Xbox Series X, PS5, pc, Xbox One en PS4

Nadat het stof is neergedaald na de officiële onthulling, heeft Battlefield 2042 details gegeven over of en hoe crossplay in de game te zien zal zijn.

Crossplay is een functie waarvan veel gamers verwachten dat ze deel uitmaken van titels met een sterke focus op multiplayer, dus met Battlefield 2042 volledig online, is de stress er echt.

Gelukkig zullen fans niet teleurgesteld zijn, dit is wat we tot nu toe weten.

Battlefield 2042-speldetails

In een recente tweet hebben we alle essentiële details over hoe de cross-play van Battlefield 2042 op verschillende platforms zal werken.

Vanaf Xbox One- en PS4-spelers is alleen cross-play met elkaar mogelijk. Dit betekent dat PS4- en Xbox One-spelers samen kunnen spelen, maar niet met andere platforms.

Als het gaat om next-gen systemen en pc, houdt Battlefield 2042 het redelijk eenvoudig, maar biedt het enkele alternatieven. PS5- en Xbox Series X/S-spelers kunnen met elkaar en ook met spelers op pc spelen.

Cross-play kan een beetje worden uitgeschakeld op next-gen systemen. Zowel console- als pc-spelers kunnen ervoor kiezen om niet met elkaar te spelen als ze dat willen, waardoor console-spelers niet te maken krijgen met de meest voorkomende cheaters op het pc-platform.

Vanuit het oogpunt van sommige spelers brengt het ook het speelveld in evenwicht voor degenen die denken dat toetsenbord en muis een voordeel hebben ten opzichte van consolespelers (we zeggen niets).

Het lijkt erop dat consolespelers dat ook zullen zijn Kan cross-play niet uitschakelen Dat betekent dat je altijd met een mix van PlayStation- en Xbox-spelers speelt, ongeacht in welke generatie je speelt.

READ  Hat In Time DLC-uitbreidingen zijn eindelijk gelanceerd voor PS4 en Xbox One op 31 maart

Cross-progressie is ook bevestigd voor spelers die generaties lang zullen upgraden of die gedurende hun tijd van platform willen wisselen met Battlefield 2042. Dit betekent waarschijnlijk dat de voortgang is gekoppeld aan je EA-account in plaats van aan het platform dat de bestanden opslaat.

* RealSport101 kan een kleine commissie ontvangen als u op een link van een van onze artikelen op een winkelwebsite klikt en een aankoop doet. Als Amazon-partner verdienen we aan in aanmerking komende aankopen. Voor meer informatie, zie onze website
Cookie beleid. Alle vermelde prijzen waren correct op het moment van publicatie.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series X heeft snelle laadtijden en Playstation maakt snitching gemakkelijker

Foto: Stockcrafterpro (Shutterstock) We zijn minder dan een maand verwijderd van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *