Tegenwoordig is de gratis Epic-game een van de beste detectivegames op pc

Het kerstfeest in de Epic Games Store is in volle gang en gebruikers genieten opnieuw van een dagelijkse gratis game, en de titel van vandaag is The Vanishing of Ethan Carter – een van de beste ‘doorloop’-verkenningsgames, die ook zijn debuut maakt in de Epic Store.

Gisteren werden Epic-gebruikers getrakteerd op een exemplaar van de beste Soulslikes van de afgelopen jaren, Remnant: From The Ashes, dus hopelijk heeft iedereen die het wilde hebben het opgepikt, want 24 Hours is afgelopen en er is nu een nieuwe game beschikbaar – en het is nog steeds een van de beste detectivegames / Exploration op pc, om nog maar te zwijgen van een geweldige game. Ga hierheen om het te pakkenZorg ervoor dat u dit binnen de komende 24 uur doet.

The Vanishing of Ethan Carter werd in 2014 uitgebracht op Steam voordat de Epic Games Store een ding werd. Onze recensent vond het leuk, maar zei dat het niet zonder problemen was, dus het is een geluk dat ontwikkelaar The Astronauts een jaar later een Redux-versie met Unreal Engine 4 heeft uitgebracht.

De Redux-versie voegt verbeterde beelden toe, een herwerkt opslagsysteem dat meer hits opslaat, verbeterde laadtijden en terugdraaien is nu minder een karwei. Vermoedelijk is dit de versie van The Vanishing of Ethan Carter die nu volledig gratis is in de Epic Games Store — in ieder geval voor de komende 24 uur, dus pak hem snel op.

De astronauten werken momenteel aan een ambitieuze first-person shooter genaamd Witchfire Nog in ontwikkeling Maar we hebben al een tijdje niet veel meer gehoord. Epic biedt elke dag een gratis spel, dus kom morgen zeker terug voor de volgende hap in onze decemberkalender.

READ  Nightingale, het fantasy-overlevingsspel van voormalige BioWare-ontwikkelaars, is vertraagd

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “De gratis Epic-game van vandaag is een van de beste detectivegames op pc,” Genre: “Nieuws”; “Category”: “-vanishing -of-ethan -carter “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” The Astronauts “,” genre “:” Indie “,” title “:” Ethan Vanishes Carter, “Soorten “:[“Indie”,”Puzzle”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *