Wat zijn de populairste games 2021? Resident Evil en Metroid

Een lachende Lady D van RE Village die naast Samus van Metroid Dread staat.

afbeelding: Capcom / Nintendo / Kotaku

Resident Evil Village Het is een geweldig spel! Het is gemakkelijk een van mijn favoriete games van 2021. Maar het is ook een game die soms eng of uitdagend kan zijn. Dus ik was verrast om te zien dat de statistieken het laten zien als de meest complete videogame die in 2021 is uitgebracht.

Zoals ik het zag Axios-gaming, je kunt de meest complete games van 2021 bekijken volgens gebruikers op de site HowLongToBeat.com. Dit is een site die in feite bijhoudt hoe lang het duurt voordat meerdere spelers games hebben voltooid, zodat mensen snel kunnen opzoeken hoe lang het duurt om een ​​game te voltooien voordat ze beginnen. (Ik gebruik deze site veel om te helpen bij het plannen van de spellen die ik hierna ga spelen, dus ik spring niet op te veel grote spellen achter elkaar.)

Volgens de statistieken van de site zijn hier de top vijf van games die in 2021 zijn uitgebracht:

1. Resident Evil Village

2. Metroid-dread

3. Ratchet & Clank: uit elkaar scheuren

4. Het duurt twee

5. Super Mario 3D World + Bowser Fury

Ik vind het interessant hoe een groot deel van de voltooide spellen enigszins gezinsvriendelijk zijn totdat je de top bereikt en M RE .dorp Het is nummer één.

Een ander interessant gegeven zijn de topgames die gebruikers om welke reden dan ook niet meer spelen. Bovenaan deze lijst Valheim, 12 minutenEn En held ring. De site houdt ook bij welke spellen zich in de meeste spelerspools bevinden, dus veel mensen zouden de spellen eindelijk willen verslaan… op een dag. Bovenaan die lijst staat Replica NieR 1.22474487139… gevolgd door Resident Evil Village En Legendarische editie Mass Effect.

Oh, en misschien wel het vreemdste stukje data dat ik vond tijdens het graven HowLongToBeat.com En al haar statistieken Het was de meest complete game van al zijn gebruikers.

Wanna take a guess?

Well, then I’ll ramble for a bit so you don’t see the answer right away and so you don’t accidentally see it and okay that’s enough let’s get to the answer. Portal! Yup, Valve’s first-person puzzle-platformer, and its sequel are the top two most completed games according to the site’s stats. At number three? 2013 graf ruiter Opnieuw opstarten. Hoe meer je leert!

Houd er natuurlijk rekening mee dat al deze statistieken — hoewel erg interessant en interessant om naar te kijken — slechts een kleine steekproef zijn van de miljoenen mensen die elk jaar games spelen. Dit is echter een mooi inzicht in waar mensen mee spelen.

READ  De nieuwe privacyverklaring van Apple stelt dat Thanos niet meer bestaat
Written By
More from Lesley Curry
PlayStation Plus Leak onthult dit jaar een van de grootste gratis games tot nu toe
Het lijkt erop dat een van de grootste, beste en populairste PS5-games...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *