Tekken 8-regisseur Katsuhiro Harada vraagt ​​fans om te stemmen op 8 vrouwen die momenteel niet in de game zitten

Tekken 8-regisseur Katsuhiro Harada vraagt ​​fans om te stemmen op 8 vrouwen die momenteel niet in de game zitten

Hoewel het geen officiële populariteitspeiling is
De Tekken-serie heeft nu 30 jaar geschiedenis om uit te putten, met unieke personages in elk tijdperk, en natuurlijk zullen ze niet allemaal in de volgende games terugkeren in de selectie.

Katsuhiro Harada, voormalig Tekken-projectdirecteur, vierde vandaag zijn 54e verjaardag en als onderdeel van de gelegenheid vroeg hij fans naar acht dames die momenteel niet in Tekken 8 spelen.

Hij plaatste twee reeksen opiniepeilingen op zijn X/Twitter-pagina waarin hij fans vroeg om op eerdere speelbare personages te stemmen.


Ze zijn verdeeld tussen Eliza, Katarina, Julia/Michelle en Anna met Josie, Kunimitsu, Lucky Chloe en Kazumi.


Met uitzondering van Michelle, waren ze allemaal opgenomen in Tekken 7, dus er zijn geen eerdere opnames in de serie zoals Angel, Christie, Miharu of Unknown – noch Master Raven, aangezien ik geloof dat de originele Raven die plek weer in handen heeft.
Harada wijst er echter specifiek op dat dit geen officiële populariteitspeilingen voor de personages zijn en “niet meteen iets beïnvloeden” en lijken te dienen als referentiepunt voor fans om een ​​beter idee te krijgen van hoe de sociale-mediagemeenschap zich voelt. over bepaalde strijders zoals het er nu voorstaat. Ze worden voortdurend gebombardeerd met verzoeken.

READ  Koop een bordspel en krijg nog eens 50% korting op Amazon


Zoals de zaken er nu voorstaan ​​op het moment dat we dit schrijven, staan ​​Julia/Michelle en Anna met elk 33,5% van de stemmen in de eerste peiling, terwijl Lucky Chloe in het tweede blok feitelijk met een enorme marge van 42% en meer dan 50.000 stemmen in elk blok aan de leiding staat.


Het is ook interessant om Michelle daar te hebben, omdat ze sinds Tekken 2 niet meer in de hoofdlijst is verschenen, hoewel ze een paar wedstrijden geleden wel in Tekken Tag Tournament 2 verscheen, terwijl Julia haar Jaycee-worstelpersonage aannam (voordat ze een streamer werd in Tekken 7). .


Het lijkt erop dat Harada van plan is nog twee enquêtes te plaatsen zodra deze eerste twee zijn gesloten, en deze zullen waarschijnlijk ook enkele mensen bevatten die momenteel niet in Tekken 8 zitten.
Fans bleven natuurlijk vragen waarom Christie er niet bij was en wat de redenen daarvoor waren De manager gaf een lang antwoord Het is een beetje speciaal omdat ze zojuist samen met Eddy Gordo een nieuwe capoeira-vechter in de game hebben geïntroduceerd.


Het zal waarschijnlijk de gameplay veel meer moeten herwerken dan andere voorgestelde vechters, waarvan hij toegeeft dat het moeilijk is om de juiste balans te vinden om niet alleen de fans maar ook zichzelf tevreden te stellen.

READ  Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets play-offserieschema: speeltijden, tv


Hij zegt dat elke suggestie dat hij Christie haat volkomen vals is en dat hij en de ontwikkelaars van de personages houden alsof ze hun kinderen/familie zijn.Hoewel het hem wat vermaak gaf om verzoeken te krijgen voor vreemde dingen zoals “Armor Panda”.Als je naar de hele geschiedenis van de serie kijkt, is het indrukwekkend dat er momenteel slechts ongeveer 10 vrouwen zijn die geen direct speelbare tegenhanger hebben in Tekken 8.


Aangezien de game waarschijnlijk de komende jaren ondersteund zal worden, zullen de meeste waarschijnlijk op een gegeven moment terugkeren, tenzij het echt impopulair of onnodig is.


We hebben Lidia Sobieska al terug als het volgende DLC-personage, snel gevolgd door nog twee nog te onthullen vechters voor het eerste seizoen.
Bandai Namco heeft vandaag ook de patch-opmerkingen vrijgegeven voor de eindbalansupdate voor Tekken 8 Seizoen 1, die binnenkort verschijnt.


Wat Elisa betreft, heeft Harada onlangs enkele nieuwe tradities gedeeld tussen de vampier en Iz Howard.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *