Het gerucht gaat dat LCS, LLA en CBLOL zullen fuseren in de LoL Americas-regio

Het gerucht gaat dat LCS, LLA en CBLOL zullen fuseren in de LoL Americas-regio

Het is een nieuw tijdperk voor LCS, CBLOL en LLA, aangezien het gerucht gaat dat ze zullen samengaan in één regio.

Volgens leden van de League of Legends-gemeenschap werd vanavond een bijeenkomst gehouden die de fusie van de North American League of Legends Championship Series (LCS) met de Latin American Liga Latinoamérica (LLA) en Campeonato Brasileiro de League of Legends (CBLOL) bekrachtigde. om de algehele LoL Americas-regio te vormen.

Laat op 10 juni begon het nieuws te verschijnen dat er een grote verandering op komst was voor de LCS en LLA. De eerste tekenen kwamen van leden van de gemeenschap die spraken over een belangrijke ontmoeting tussen Riot Games en verschillende van haar esports-organisaties. Deze geruchtenbijeenkomst lijkt te gaan over een grote fusie tussen de Noord-Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse competities, waarbij ze worden samengevoegd tot één Amerikaanse regio, wat een pagina uit Valorants boek haalt.

Het gerucht gaat dat LCS opgaat in de regio Amerika

Riot Games is al lang op zoek naar een oplossing voor de gestage daling van het aantal LCS-kijkers en -betrokkenheid, iets wat de ontwikkelaar in mei opmerkte in een bericht op de LoL Esports-website met de titel “Je LoL eSports-strategie aanpassen”. In de post sprak de ontwikkelaar over het opnieuw evalueren van zijn systemen, met onduidelijke wijzigingen in de toekomst. Wat de opkomende accounts betreft, is de grootste hiervan de consolidatie van LCS, CBLOL en LLA in één gebied. De eerste vermelding kwam van Nick “LS” DeCesare, die op Twitter zei: “De toekomst van de LCS is zojuist in kaart gebracht, nu wachten we af wanneer het aan het licht komt.”

READ  Bethesda geeft een kleine update over The Elder Scrolls 6

Dit werd gevolgd door Christopher “Monte Cristo” Michaels die uitlegde wat dit betekent, in lijn met zijn eerdere speculaties over de toekomst van de LCS. Volgens Monte Cristo zal de LCS verhuizen naar één Amerikaanse regio. De afgelopen jaren heeft LCS een toenemende integratie van LATAM met Spaanstalige streams gezien, de recente integratie van LLA-uitzendtechnologie en meer.

De fusie lijkt op dit moment zeer geloofwaardig, omdat het de regionale benadering van Valorant van Riot Games zou weerspiegelen. Door het regionale systeem voor beide esports op elkaar af te stemmen, wordt het creëren van een mondiale infrastructuur eenvoudiger voor zowel Riot als organisaties, en worden LCS-, CBLOL- en LLA-kijkers in één stroom geconsolideerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *