Telegram 7.6.0 wordt geleverd met voicechat zoals Clubhouse en meer nieuwe opties

Als er een update verschijnt voor de Telegram-chat-app, zal dit er meestal een zijn met veel nieuwe functies. Hetzelfde is het geval met de update die vandaag is uitgebracht; Telegram 7.6.0. We zien enkele effecten van de audio-app van Clubhouse, een aantal andere verbeteringen en handige nieuwe functies.

Telegram 7.6.0

U kunt een update voor de Telegram-chat-app downloaden vanuit de Google Play Store. Met de nieuwste versie van de app hebben de ontwikkelaars een reeks nieuwe functies toegevoegd die van pas kunnen komen. Voice Chat 2.0 is de belangrijkste nieuwe functie. Hiermee bereik je miljoenen luisteraars in kanalen en groepen tegelijk en voer je discussies met mensen die door miljoenen mensen tegelijk gevolgd kunnen worden. De baan doet denken aan die van de Clubhouse-app. Deze app is de afgelopen weken erg populair geworden en doet eigenlijk hetzelfde als hierboven besproken, maar is momenteel alleen beschikbaar voor iPhones.

In Telegram kunt u er ook voor kiezen om een ​​audiogesprek te delen of op te nemen en dit voor later te plaatsen. Als de registratie actief is, is dit te zien aan de rode stip naast de chatnaam. Ook is er een verbeterde zichtbaarheid voor de deelnemers en kun je via de app je hand opsteken, zodat de beheerders weten dat je iets wilt zeggen. Beheerders kunnen afzonderlijke uitnodigingslinks maken voor luisteraars en sprekers, plus enkele extra opties.

Telegram

Kritiek op acties

Een andere nieuwe functie in Telegram 7.6.0 zijn de veegacties. Vanaf nu kunt u de actie kiezen die u wilt ondernemen wanneer u naar links veegt over de chat in de lijst. U kunt ervoor kiezen om de audio vast te zetten of te markeren als gelezen, archiveren, dempen of verwijderen. Dit kan in de chatinstellingen.

READ  Digitale cursussen en ondersteuning bij Bibliotheek Oisterwijk

U kunt de update nu downloaden uit de Google Play Store.

U wilt niets missen van de DroidApp. Volg haar DroidApp Telegram-kanaal

kabel
kabel
More from Madison Garrett

PlayStation- en Xbox-fans geïrriteerd na het annuleren van de PS4- en Xbox One-game

PlayStation-fans zijn boos dat een andere PS4-game zonder onderscheid is geannuleerd voorafgaand...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *