Fortnite-spelers worden weer raar, dit keer over The Rock

Illustratie van een artikel met de titel Fortnite Fortnite-spelers worden weer raar, dit keer over The Rock

FotoJesse Grant / StringerGetty-afbeeldingen

Het is een elektronisch spel Fans hebben gespeculeerd over wie The Foundation heeft geuit, het personage waarin het verscheen Filmisch En het in-game evenement waarmee het spel begon Seizoen 6​ De dominante theorie is dat het Dwayne “The Rock” Johnson is, maar er zijn ook concurrerende ideeën. Dit doet er allemaal niet veel toe, maar het is wel zo Het is een elektronisch spel Spelers doen waar ze goed in zijn: gewelddadig speculeren.

Laten we eens kijken naar de feiten. Op 16 maart, de dag voordat het zesde seizoen van start ging, plaatste Johnson een gecodeerde video op Instagram waarin hij sprak over het belang van 16 maart “in een bepaalde cultuur” en hoe “er een bindweefsel is tussen deze wereld en mijn wereld”. De video eindigt met de woorden: “Dit alles wordt gedaan om de kracht en kracht die bekend staat als … De Stichting te versterken, te ontwikkelen en te laten groeien”, voordat hij doelbewust zijn wenkbrauw optrekt.

Dit lijkt voor velen een heel duidelijk bewijs Het is een elektronisch spel Fans. Anderen wezen erop Het schild van de stichting lijkt op de tatoeage van Johnson​ Anderen merken op dat de woorden “rock” en “institution” vergelijkbare betekenissen hebben. Eurogamer Rapporteert dat de audiolijnen van het bedrijf zich in een bestand met de naam “DJ” in de spelcode bevinden. rennen RedditSpelers hebben aangegeven dat Epic Chief Creative Officer Donald Mustard de video van Johnson op Instagram leuk vond als verder bewijs van de theorie.

Maar Johnson is niet de enige potentiële stem in de race. Spelers hebben het ook voorspelling Dat de stichting wordt geuit door Keifer Sutherland of zelfs Donald Mustard, joggend met verschillende bewijzen voor en tegen hun favoriete kandidaat. Aangezien een speler op Reddit de zaken bondig samenvat: “Dat is stom.”

Hij zij is aan het zijn Dom! Wat maakt het uit wie het personage heeft geuit en wie de volgende beroemdheid is die wordt ondergedompeld Het is een elektronisch spelWordt het Mao? Maar Het is een elektronisch spel Het is altijd geweldig geweest om een ​​creatie-engine te zijn voor ongebreidelde theorieën, met spelers metaforisch gefixeerd Rode snaren Tussen elke kaartwijziging en een Twitter-teaser om te raden wat er daarna zal gebeuren. Naarmate er meer en meer overgangen in het spel komen, heb ik ontdekt dat fan-theorieën minder leuk zijn, gebaseerd op kennis van de popcultuur dan spintheorieën die volledig ongedwongen zijn door enige realiteit, behalve die gemaakt door mensen die veel tijd hebben om te spelen. Het is een elektronisch spel​ Dit ziet eruit als een beetje ouderwets Het is een elektronisch spel De gekheid van de speler, het soort dat ik mis.

Huidige favorieten Het is een elektronisch spel Zesde seizoen theorie Het gaat over een nieuwe huidskleur genaamd Raz, die de afgelopen seizoenen rune-achtige tatoeages op Kevin The Cube heeft gezet. Dit komt overeen met een andere theorie dat de torens van seizoen 6 zich op locaties bevinden die lijken op de runen die Kevin achterliet toen hij was Rol over de kaart​ Het is het soort subtiele ding waarvoor YouTube-video’s worden gemaakt, en ik ben er voor alles. Rock schroef. Breng de kubus terug en laat de creatieve sappen van de spelers stromen.

(De rots, als je dit leest, sla me dan alsjeblieft niet.)

READ  Xbox Series X zou nog een geweldige exclusieve game kiezen
Written By
More from Aubrey Mason

Take-Two CEO verdedigt hogere prijzen voor games voor next-gen consoles – Gaming – Nieuws

(Schaamteloze kopieer / plak mijn eigen): Morrowind Collector’s Edition (die uit 2002,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *