Een verrassende pc-update maakt “Chrono Trigger” speelbaar op ultrasnelle schermen

Al bijna 30 jaar, het bedrijf Square Enix Chrono speler Het viel op als een van de bepalende releases van het SNES-tijdperk en het JRPG-genre. In het midden van een enorme ontwikkeling in de afgelopen drie decennia, is het een van die zeldzame games die er nog steeds zo fris en levendig uitziet als in 1995. Er is nog een reden om dit juweeltje opnieuw te bezoeken als je een zeer grote monitor bezit.

Eerder deze week, Square Enix Steam-versie van Chrono speler Voor het eerst in vier jaar. gespot door De update voegt ondersteuning toe voor een resolutie van 21:9, “verbeterde” d-pad-bedieningselementen en een handvol UI-verbeteringen, naast andere veranderingen in de kwaliteit van leven. De toevoeging van ondersteuning voor ultrabreed scherm is vooral opmerkelijk omdat het een zeldzame functie is die je kunt vinden in oudere poorten en zelfs in sommige moderne games – En de Het wordt bijvoorbeeld niet geleverd met native 21:9-ondersteuning.

PC-versie van Chrono speler Het heeft een lange weg afgelegd sinds Square in 2018 voor het eerst werd gelanceerd. Destijds werd het bedrijf terecht bekritiseerd voor het lanceren van een luie outlet. Bij de lancering bevatte het interface-elementen die rechtstreeks waren geĆ¼pload van Android En de iOS-versies. Het siert hem echter dat Square het volgende jaar besteedde aan het oppoetsen van de release, en na de update van deze week kun je gerust stellen dat de pc-versie een duidelijke manier is om de klassieker te spelen.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Overwatch 2 onthult nieuwe PvP-details
More from Madison Garrett
Minecraft met ondersteuning voor ray tracing om vandaag te spelen voor Windows 10-gebruikers
Ook afgewerkt met de ouderwets pixelachtig Minecraft-afbeeldingen? De nieuwe RTX-update voor Minecraft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *