Ten slotte is de Apple TV-app beschikbaar om te downloaden op Nvidia’s Shield TV

Hoewel Android-gebruikers nog steeds geen toegang hebben tot Apple’s iMessage-platform dankzij de exclusieve beschikbaarheid op iOS- en macOS-apparaten, lijkt het bedrijf uit Cupertino graag een andere service te delen met de beste Android TV die er is: Nvidia’s Shield TV. Dat klopt, de Apple TV-app is nu beschikbaar om te downloaden en te installeren op de Nvidia Shield TV. Tenslotte.

Nvidia’s Shield TV is op dit moment weliswaar het beste Android TV-product dankzij de enorme verwerkingskracht, opslagopties en een aantal Updates wie het ontvangt. Nu is het zelfs nog beter dankzij de toevoeging van de Apple TV-app aan zijn gelederen, die gebruikers ook toegang geeft tot eerder gekocht materiaal op iTunes. Dit betekent dat als je vanaf je iPhone overschakelt naar Android, je die lang verloren gewaande shows en films kunt bekijken die je hebt gekocht.

De app ondersteunt 4K- en HDR-inhoud, waarbij Nvidia ook 1080p-inhoud upgradet naar 4K om alles er beter uit te laten zien. Zoals je zou verwachten, is de Google Assistent ook compatibel met de Apple TV-app, wat betekent dat je het volume van deze spraakopdrachten kunt verhogen om te genieten van The Morning Show. Via onderstaande link kun je de Apple TV-app downloaden naar je apparaat.
Download hier: Apple TV (Play Store-link)Written By
More from Eda Greene

Gsm-bedrijven helpen met Fiji-downloads – FBC News

Naarmate het aantal COVID-19-gevallen toeneemt, worden meer mensen aangemoedigd om de careFiji-app...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *