De vliegtuigen mochten een “klein aantal” fans ontvangen voor Game 1 tegen de Canadiens

WINNIPEG – De president van Manitoba, Brian Pallister, zei dat een klein aantal fans de tribunes zal betreden voor de komende playoff-serie van de National Hockey League tussen de Winnipeg Jets en de Montreal Canadiens.

Pallister gaf geen details, maar zei dat er werk aan de gang is om de tijd voor de openingswedstrijd van de serie op woensdag in Winnipeg mogelijk te maken.

Het zou een teken van weinig optimisme zijn dat het leven weer normaal wordt, zegt Pallister.

“Ja, ik denk dat er een paar fans zullen zijn – een klein aantal, een paar – bij de volgende Jets-wedstrijd en ik weet dat ze veilig zullen zijn en ik weet dat ze voorzichtig zullen zijn en ik weet dat ze de volksgezondheidsregels zullen volgen,” Ballster zei.

“En ik denk dat we dat moeten zien als een teken van een beetje optimisme dat we hier in Manitoba ons leven weer op kunnen pakken.”

Een vervolgverklaring van het kabinet van de premier zei dat “enkele zeer verdienstelijke Manitobans” aanwezig zouden zijn voor het spel.

Montreal stond enkele fans toe om terug te keren naar de tribunes na toestemming van de regering van Quebec.

Manitoba heeft te maken met een ernstige derde golf van de COVID-19-pandemie die heeft geleid tot strikte maatregelen voor de volksgezondheid en heeft geleid tot het overvliegen van enkele intensive care-patiënten naar andere provincies.

Met bestanden van Sportsnet.

READ  Assassin's Creed Valhalla PS5 versus Xbox Series X
More from Madison Garrett

Hoe langzame downloads in Genshin Impact op te lossen?

Genshin Impact is een geweldige game ontwikkeld door miHoYo, die bekend staat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *