Test Drive Unlimited Solar Crown onthult installatie- en releasedatum in Hong Kong

Het is bijna een jaar geleden dat de Test Drive Unlimited Solar Crown werd onthuld, en vandaag heeft Nacon Connect veel leemtes opgevuld over de aanstaande MMO-wegrace van KT Racing. Solar Crown, gevestigd in Hong Kong, zal op 22 september 2022 op harde schijven bij jou in de buurt aankomen.

Tijdens Nacon Connect dook een vrolijke nieuwe trailer voor de racegame op, die enkele landschappen, high-end clubs en glamoureuze juwelen liet zien, en natuurlijk de krachtige voertuigen waarmee je de straat op gaat tijdens een proefrit. volgend jaar aankomen. De Aston Martin DB11 neemt het op tegen wat lijkt op een sterk aangepaste Range Rover Sporter, voordat de clip naar een strandrace tussen Mercedes-Benz en Porsche SUV’s gaat.

Supercars schreeuwen in de nauwe steegjes tussen de schoten door in de dansclubs, en we zijn terug bij de DB11 en Range Rover, die net op tijd bij het vrachtdok waren om onder een landingscontainer te schreeuwen. Alles ziet er zo cool uit, iedereen lijkt een gigantische diamant achterna te zitten in een pluche leren tas.

Hier is de trailer:

Ontwikkelaar KT Racing zei tijdens de show dat het constant werkt aan de ontwikkeling van zijn rijtechnologie, maar deze keer ook sterk focust op landschapstechnologie – het is beter om een ​​volledige versie van Hong Kong Island te maken.

Test Drive Unlimited lijkt meer versnellingsgericht te zijn in de open wereld van Forza Horizon, en we zullen het graag proberen wanneer volgend jaar komt.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Test Drive Unlimited Solar Crown onthult instelling en releasedatum in Hong Kong”, “type”: “news”, “category”: “test- drive- onbeperkt-solar-kroon “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “, ” genre “: null,” title “:” Test Drive Unlimited Solar Crown “, “types”: null}}}}

READ  Forza Horizon 5 op Game Pass: wanneer te spelen?

Written By
More from Max Mcgee
Trump zet de zin van Roger Stone om: Live updates
Vertegenwoordiger Adam Schiff (D-CA) spreekt op een persconferentie op Capitol Hill op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *