The King of Fighters 15 komt naar veel consoles en pc’s, fans zijn enthousiast

SNK Global heeft de release aangekondigd van The King of Fighters XV volgend jaar op meerdere consoles en pc’s, en we zijn erg enthousiast over dit nieuws.

Er is nog geen releasedatum voor de game, hoewel de release in het eerste kwartaal van 2022 staat gepland. Wanneer de game wordt uitgebracht, wordt KOF XV gelanceerd op PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X | S, Windows 10, Steam en de Epic Games Store. Het is een positieve wending voor de serie, die in 2011 voor het laatst op de Xbox-console verscheen.

Bovendien is het meer dan tien jaar geleden dat King of Fighters op de eerste dag op meerdere platforms werd gelanceerd. KOF XIV werd in 2016 exclusief op PS4 gelanceerd voordat het in 2017 werd geport naar Microsoft Windows en Japanse arcades. Daarvoor speelde The King of Fighters XIII in 2010 Japanse games voordat het het jaar daarop naar PlayStation 3 en Xbox 360 werd geport.

Fans zijn vooral enthousiast over de lancering van de eerste dag op Xbox-consoles, aangezien het de eerste keer is dat de King of Fighters-game in lange tijd op Xbox-consoles wordt uitgebracht.

Dit nieuws heeft fans op Twitter enthousiast gemaakt dat SNK deze keer bij de lancering Xbox niet heeft verlaten.

Met het nieuws dat de KOF XV op de eerste dag op veel consoles en pc-winkels zal verschijnen, voelen fans van de serie dat de KOF-familie voor het eerst in jaren weer bij elkaar komt.

Met gelijktijdige lancering op meerdere platforms, Fans vragen ook naar de mogelijkheid van cross-play. Hoewel deze functie logisch zou zijn voor deze geliefde serie jagers, heeft SNK op de een of andere manier nog geen officiële aankondigingen gedaan.

Alleen de tijd is als de KOF XV wordt gelanceerd met deze functie. Misschien leren we meer over de mogelijkheid van cross-play terwijl De volgende trailer voor het personage dat morgen wordt uitgebracht.

Terwijl je wacht om meer te weten te komen, bekijk je de originele KOF XV-trailer die tijdens Evo 2019 is uitgebracht en bekijk je vervolgens de officiële onthulling van KOF XV-gameplay. Bekijk deze zes personages die eerder dit jaar volgend jaar werden onthuld en lees vervolgens hoe de game is uitgesteld van een release in 2021 naar een release in het eerste kwartaal van 2022.

Wesley LeBlanc is een freelance nieuwsschrijver en gidsenmaker voor IGN. je kunt het volgen Twitter @LeBlancWes.

READ  Kim Kardashian West werkt samen met Monica Denise om C-Murder oftewel Corey Miller te bevrijden
Written By
More from Aubrey Mason
Festival of Lights, Brilliant Diamond en Shining Pearl Celebration-events komen in november naar Pokemon Go
November-evenementen aangekondigd voor Pokémon Go. Spelers kunnen speciale evenementen verwachten voor het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *