Texas S Chris Brown kiest niet voor bowl-spel

Bekend om zijn flexibele vieringen en het vermogen om groter te spelen dan zijn frame van 5’11, 187 pond, Texas Longhorns senior safety Chris Brown heeft donderdag aangekondigd dat hij zich zal afmelden voor het bowl-spel van het programma om de voorbereidingen voor 2021 te beginnen NFL-ontwerp.

“Met liefde in mijn hart wil ik met iedereen delen dat ik heb besloten om het proces van het najagen van mijn droom te starten door me voor te bereiden op de NFl Draft”, schreef Brown. “Na grondige gesprekken met zowel mijn familie als mijn coaches, was de conclusie dat we tot de conclusie kwamen dat dit in het beste belang van mijn toekomst is. Mijn ervaring in Texas is zeker een achtbaan geweest, maar het is een rit die alles voor me heeft betekend, want gedurende het hele proces ben ik gegroeid. Ik ben gegroeid als student, atleet, teamgenoot en vooral als man. Ik ben enorm dankbaar voor alle leerzame ervaringen die ik onderweg heb gehad en waarvan ik heb geleerd, en mijn tijd hier is iets dat ik me altijd zal herinneren en koesteren. Ik wil Coach Herman en Coach Ash bedanken voor het begeleiden van deze reis, en Coach Strong voor het geven van de kans om hier te komen. Ik waardeer hen en alle coaches en medewerkers voor alles wat ze voor mij hebben gedaan, maar vooral voor de relaties die we hebben opgebouwd. Ik wil ook mijn teamgenoten bedanken – mijn broers. De enige manier waarop ik onze band kan beschrijven, is ongelooflijk. Het zijn vijf ongelooflijke jaren geweest, en het is iets dat voor altijd zal duren. Het betekent zoveel voor mij dat ik ben blijven groeien als atleet, terwijl ik hun respect heb gewonnen en een vertrouwde leider van dit team ben geworden. We hebben relaties en onbreekbare banden ontwikkeld die in de loop van de tijd alleen maar sterker zijn geworden en veel verder gaan dan het voetbalspel. Ten slotte, maar vooral, wil ik mijn ouders bedanken dat ze aan mijn zijde stonden en dat ze de helpende hand waren waar ik altijd op vertrouwde. Ik weet dat ik ze trots heb gemaakt en dat ik ze trots kan blijven maken terwijl ik aan dit volgende hoofdstuk begin. Longhorn Nation, ik waardeer jullie allemaal en weet alsjeblieft dat ik een Longhorn voor het leven zal zijn. “

READ  Exclusief interview met Asha Negi: haar rol in Abhay 2, geestelijke gezondheid, lockdown-ellende en meer

Brown is nu de derde aanvoerder die zich afmeldt, hij sluit zich aan bij redshirt junior left tackle Sam Cosmi en junior safety Caden Sterns, die beiden verklaarden voor de draft na de Iowa State spel. Een vierde teamcaptain, senior aanvallende lineman Derek Kerstetter, zal de bowl-wedstrijd missen na een ontwrichte enkel en gebroken kuitbeen in de eerste helft tegen Kansas staat.

Als een van de drie Longhorns in het team van 2020 die overbleven na het Charlie Strong-tijdperk, was Brown een consensus-driesterrenprospectus in de rekruteringsklasse van 2016 die volgens de 247Sports Composite-ranglijst nationaal op nr. 23 van veiligheid stond. Brown, een product van Alief Elsik, was een secundair doelwit voor Texas in vergelijking met teamgenoot Dontavious Jackson, een linebacker die werd beschouwd als een top-100 prospect.

Brown kwam uiteindelijk echter naar voren als teamleider en een sterke bijdrage voor de Longhorns. Na redshirting tijdens het seizoen 2016, speelde Brown voornamelijk in speciale teams toen Tom Herman arriveerde voordat hij twee wedstrijden begon als een tweedejaars roodshirt. In 2019 kwam Brown tevoorschijn als starter en speelde het laatste deel van het seizoen door een onderarmblessure. Brown opgenomen 46 tackles (37 solo), drie tackles voor verlies, twee pass breakups, een onderschepping en een onhandige poging herstel.

Voorafgaand aan het seizoen 2020 werd hij verkozen tot teamcaptain en sloot het seizoen af ​​met 47 tackles, één INT, twee TFL, één FF en zeven PBU’s. Brown werd bekend om zijn kenmerkende viering – een post-play flex die nooit belangrijker was dan het was nadat hij de poging van West Virginia om een ​​vierde-down, game-winnende touchdown-pass te beëindigen met 4:20 resterend in het vierde kwartaal, had afgebroken.

READ  Des Moines-teams staan ​​te popelen om verloren wedstrijden in te halen tegen COVID-19, derecho

‘Het is opwindend,’ legde Brown uit.

Nu gaat Brown zijn NFL-dromen najagen.

“Hij is taai, en hij is echt heel competitief”, zei defensieve coördinator Chris Ash. “Hij is nu op een goede plek.”

More from Madison Garrett

F348: naast combivariant nu ook een route langs N348 in beeld

De combinatievariant en de N348 variant voor de snelfietsroute F348, Waar de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *