The Chant lanceert 3 november voor PS5 en Xbox Series X | S en PC

The Chant lanceert 3 november voor PS5 en Xbox Series X |  S en PC

door
William D’Angelo
1 uur geleden gepost / 155 weergaven

Uitgever Prime Matter en ontwikkelaar Brass Token hebben de horror aangekondigd een taak avonturenspel juichenzal starten voor PlayStation 5En de Xbox-serie X | sEn de computer Over stoom- Op 3 nov.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer van de game:

Lees hieronder de speldetails:

Niets is wat het lijkt op het idyllische en prachtige Island of Glory. Ze zeggen: “Stel je geest open voor een geheel nieuwe manier van zijn en wees klaar om je innerlijke demonen te bevrijden”, maar met… juichen Je moet bereid zijn om ondersteboven te springen in een dimensie die niet helemaal vredig is.

Sinds de jaren zeventig is er een sekte die duistere rituelen uitvoert op het eiland, waarbij de collectieve energie van berichten wordt gebruikt om een ​​spirituele poort naar The Gloom te openen. Hun doel is om spirituele verlichting te bereiken en geleid te worden door wat bedoeld is als een diepe en bevrijdende reis. De waarheid verbergt echter een donker en complex verhaal, een verhaal dat je langs een angstaanjagend pad trekt terwijl het zich willekeurig voor je ogen ontvouwt.

De duistere waarheden die de sekte had ontdekt, stonden op het punt onthuld te worden. Ben je klaar om je innerlijke demonen onder ogen te zien?


Gepassioneerde speler voor het leven, William D’Angelo Het werd voor het eerst geïntroduceerd bij VGChartz in 2007. Na jaren de site te hebben ondersteund, werd hij in 2010 aangenomen als junior analist, maakte zijn weg naar analisten in 2012 en nam hardwarebeoordelingen over in 2017. Hij breidde zijn betrokkenheid bij de gaming uit. community door zelf inhoud te produceren. Youtube kanaal En de Twitch-kanaal. U kunt contact opnemen met de auteur op Twitter Tweet insluiten.

Meer artikelen

READ  Resident Evil Village komt op 7 mei uit op Xbox One, Series S / X, PS4, PS5 en pc.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *