Tua Tagovailoa wil zaterdag pre-season wedstrijd spelen

Tua Tagovailoa wil zaterdag pre-season wedstrijd spelen

Getty Images

Coaches hebben verschillende filosofieën als het gaat om pre-season speeltijd.

Mike McDaniel uit Miami heeft deze week niet aangekondigd of hij een quarterback is Toa Tagoviloa Hij zal op het veld staan ​​voor de tweede pre-season wedstrijd van het team tegen de Raiders.

Maar als Tagovailoa doet wat hij wil, heeft hij in ieder geval een paar schoten om zich voor te bereiden op het reguliere seizoen.

“Mens, Ik wil altijd spelenDat zei Tagoviloa woensdag op zijn persconferentie. “Ik zal eerlijk zijn. Ik wilde vorige week ook spelen, in ieder geval een paar schoten. Maar Mike besloot dat het niet het juiste moment was. Dus ik hoop dat het de eerste aanval geeft en de mogelijkheid om daar uit te komen, hopelijk speel wat, begrijp sommige situaties met de kennis hoe je het spel moet leiden, en kom in die zin weer terug in de groef van de dingen – waar we geen coaches op het veld hebben, hebben we niet echt iemand die in de rij staat tussen ons. We zoeken het gewoon zelf uit als we daar spelen.”

Tagovailoa realiseert zich echter het verschil in het spelen van een oefenwedstrijd ten opzichte van de eerste week.

“Ik zou zeggen dat er enig begrip is van slim spelen in de voorbereiding”, zei Tagoviloa. “Natuurlijk wil je echte acteurs hebben, je wilt spelacteurs. Maar tegelijkertijd wil je slim zijn omdat pre-season games niet meetellen. Maar ze voegen ons extra acteurs toe als we gaan werken met elkaar.”

READ  Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough en aanwijzingen

The Dolphins organiseren deze week een wedstrijd in het Hard Rock Stadium op zaterdag met de aftrap om 19.00 uur ET.Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *