The Division 2 krijgt zijn roadmap voor 2021 en Ubisoft onderzoekt nieuwe manieren om je agent vooruit te helpen

The Division 2 heeft in 2020 allerlei mijlpalen gekend en Ubisoft plant nog betere 2021. Het is duidelijk dat de volgende update een geheel nieuwe modus met zich meebrengt, evenals nieuwe manieren om uw klanten vooruit te helpen, maar er is een startpunt.

Wat betreft personeelswisselingen, zal Ubisoft zijn studio in Boekarest bezoeken om te werken aan The Divison 2-content in 2021. Adrian Trasca en Yanick Bancherau blijven echter in hun rol als Co-Creative Producer en Director.

Wat de content van The Division 2 betreft, mag je verwachten. “Gloednieuwe gamemodus in de franchiseBij het landen in de volgende grote update.

Samen met de spelmodus zijn we op zoek naar nieuwe manieren om je agent vooruit te helpen met een focus op het vergroten van de veelzijdigheid en levensvatbaarheid van het bouwen. We zullen meer onthullen over wat ons te wachten staat naarmate de update nadertZij schreven.

En nu voor Kicker – de update waarnaar ze verwijzen, zal enkele maanden in beslag nemen, dus verwacht geen grote updates tot eind 2021.

Bovendien zullen de komende maanden geen nieuwe content van The Division 2 worden toegevoegd, aangezien Ubisoft bezig is met de ontwikkeling van de bovengenoemde update.

Wat dit betekent voor The Division 2 is dat in plaats van een fris nieuw seizoen in seizoen 5, ze de herstart van het eerste seizoen spelen. Ubisoft heeft bevestigd dat er regelmatig wereldwijde competities en evenementen zullen zijn waaraan spelers zoals gewoonlijk kunnen deelnemen.

Ubisoft

The Division 2 – Seizoen 3

READ  Apex Legends voegt 'kleinschalige' verhaalmissies toe aan algemene games

The Division 2 zal ondersteuning blijven krijgen via nieuwe uitrustingsevenementen en kleine titelupdates gericht op de gezondheid van games, maar verder zullen ze meestal nog steeds vastzitten in S1 Autopilot.

Nou, het is zeker gemengd nieuws, en het zal interessant zijn om te zien hoe de Division 2-community hiermee omgaat.

Je kunt Ubisoft’s vinden
Deel hier een blog

Ubisoft onthulde de gameplay van The Division 2 samen met de belangrijkste informatie die fans hadden gehoopt, de releasedatum van Tom Clancy’s The Division 2. Ubisoft onthulde dat Deel 2 op 15 maart 2019 begint.

More from Madison Garrett
Stadshagenaren en Wipstrikkers kunnen winnen met tuinvernieuwing | Weblog Zwolle
Zwolle – The Garden Battle 2.0 is een week lang online beschikbaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *