The Elder Scrolls ontmoet UFC 282 als Skyrim Dragonborn-jagerkanalen

The Elder Scrolls ontmoet UFC 282 als Skyrim Dragonborn-jagerkanalen

The Elder Scrolls en professionele mixed martial arts zijn niet twee dingen die vaak botsen, maar UFC 282 zag werelden botsen toen vechter Jan Blachowicz zijn Skyrim Dragonborn channelde door in te breken in het hoofdthema van een van De beste fantasiespellen. Blachowicz stapt de arena binnen voor zijn lichtgewicht gevecht tegen Magomed Ankalaev en stapt in de krachtige vocale orkestraties en modellen van Dragonborn.

Geschreven door Jeremy Soule en met teksten in de fantasietaal van de game Dovahzul, gemaakt door Emil Pagliarulo, is het themalied van Skyrim misschien wel een van de meest iconische videogamenummers aller tijden dankzij het succes van de vijfde Elder Scrolls-game. Het belangrijkste gezang “Dovahkiin, Dovahkiin” werd zelfs bekend onder degenen die niet goed bekend waren met de landen en tradities van Tamriel.

Dit is niet de eerste keer dat Blachowicz zijn liefde voor fantasie en videogames toont – de in Polen geboren vechter, die derde is in de lichtgewicht divisie van de UFC, werd eerder gezien met Geralt’s wolvenhalsband uit The Witcher. Toen hem tijdens een eerder interview werd gevraagd naar de Poolse serie die ze aan het ontwikkelen was, antwoordde Blachowicz dat hij een fan is van de originele boeken en games, maar niet van de Netflix-serie met Henry Cavill in de hoofdrol.

Het officiële UFC Europe Twitter-account voegde voorlopig zelfs een opmerking toe, Twitteren, “Gebaseerd op Jean die uitkwam voor het Skyrim-thema”, kort nadat hij binnenkwam. Helaas was de baan niet genoeg om Blachowicz naar de overwinning te inspireren, aangezien de twee deelnemers vochten tot een gedeelde beslissing, waarbij Jan zei dat hij “teleurgesteld” was in zijn prestatie.

READ  Game Developer - From the Depths of Space to Your PC: The Gunk is vandaag beschikbaar op Steam

Je kunt de UFC 282 exit van Jan Blachowicz hieronder volledig bekijken:

We weten zeker dat Blachowicz nauwlettend zal toekijken De releasedatum van The Elder Scrolls 6en dat zou jij ook moeten doen – hoewel het even kan duren voordat we het volgende item in een van onze zien De beste RPG-gameserie. Veel dichter bij de horizon is de volgende game van Todd Howard en Bethesda Game Studios Starfield-releasedatum Het blijft op schema om in 2023 te landen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *