Een potentieel DLC-personage voor Street Fighter 6 zou op de achtergrond van de nieuwste trailer kunnen worden verborgen


Tijdens de live uitzending van The Game Awards 2022 werd de nieuwste Street Fighter 6 trailer getoond DJ, JP, Manon en Marissa forfaitair bedrag. We hebben ook de bevestiging gekregen dat Street Fighter 6 inderdaad op 2 juni 2023 wordt uitgebracht.

Bovendien onthulde Capcom dat het verkrijgen van de Deluxe Edition ($ 84,99) of Ultimate Edition ($ 104,99) de Year 1 Pass omvat – die blijkbaar uit vier DLC-vechters bestaat. Als we naar de achtergrond kijken van een van de levels die in de nieuwste trailer worden getoond, vermoeden we dat een van de DLC-jagers al is opgemerkt door scherpe waarnemers. Vanaf nu hebben we het over een eerder Street Fighter 6-lek dat de vier personages in de Year 1 Pass zou kunnen onthullen.

Het was een onverwachte wending toen… Capcom heeft de volledige lanceringslei onthuld voor Street Fighter 6 in september. Op basis van wat hier is onthuld, moeten we nog steeds verwachten dat Cammy, Zangief en nieuwkomer Lilly officiële trailers krijgen voordat de game wordt gelanceerd.


Waarom heeft Capcom zojuist elk personage in Street Fighter 6 op deze manier onthuld? Het komt door een bepaalde Street fighter 6 lek Het lijkt erop dat hij elke jager al heeft onthuld. Dit lek lijkt waar te zijn, aangezien het artwork, de nieuwe looks en het uiterlijk van de jagers overeenkomen met wat later werd onthuld.


Er zijn echter ook vier personages te zien in het lek die op geen enkele manier officieel zijn onthuld door Capcom. Deze vier vechters zijn Akuma, Rashid, Ed en een nieuwe die bekend staat als AKI

READ  Geannuleerde retro game Zelda met in de hoofdrol Sheik Surfaces bij Nintendo Gigaleak


Op basis van alles wat we tot nu toe weten, lijkt het zeer waarschijnlijk dat het Year 1-ticket uit deze vier hierboven genoemde vechters zal bestaan. Zoals eerder vermeld, lijkt een van deze personages verborgen te zijn op de achtergrond van een van de fasen die tijdens de laatste trailer worden getoond.


Door goed naar de achtergrond te kijken tijdens de scènes waarin JP met Ken vecht, is een duidelijke figuur te zien op de bovenste verdieping van het gebouw in het midden. Dit personage lijkt een abnormaal bleke tint te hebben.
Bovendien lijkt deze vechter een opvallend hoofddeksel of kapsel te hebben. Ondertussen lijken hun kleren blauwpaars, hoewel dit deel moeilijk te onderscheiden is vanwege de afgelegen ligging van het personage.


Als zodanig is het zeer waarschijnlijk dat het personage op de achtergrond AKI is, zoals te zien in het lek. Op dit moment is er niet veel bekend over AKI, maar algemeen wordt aangenomen dat ze een Phantom is, een personage dat door FANG is opgepikt tijdens een kort verhaal dat plaatsvond na de gebeurtenissen in het Street Fighter 5-verhaal.


De onnatuurlijk ogende huidskleur van AKI is waarschijnlijk een direct gevolg van de beslissing van het personage om onder FANG’s voogdij te komen. FANG is tenslotte een beoefenaar van de Nguuhao Poison Hand-techniek.


Als gevolg hiervan is AKI waarschijnlijk ook het type jager dat langzaam de gezondheidsstaven van tegenstanders leegbloedt door middel van technieken die ze vergiftigen. Aki’s bleke uiterlijk geeft aan dat haar lichaam een ​​negatief effect heeft op het leren en gebruiken van de Poison Hand.

READ  Florida vestigt een nieuw record voor sterfgevallen door Covid-19 voor de 4e opeenvolgende dag


Als dit echt AKI is, dan zou dit niet de eerste keer zijn dat een vechter uit de DLC van seizoen 1 op de achtergrond van een stage verschijnt voorafgaand aan hun release sinds we hetzelfde zagen met Alex in Street Fighter 5. Net als de andere personages , betekent dit dat dit achtergrondelement wegvalt, gewoon tijdens wedstrijden waarin AKI is geselecteerd voor gebruik.


Natuurlijk is er op dit moment nog niets bevestigd, ook al zijn er genoeg tekenen die perfect op elkaar lijken te lijken. We zullen gewoon moeten wachten tot dit soort details officieel door Capcom zelf wordt bevestigd wanneer ze klaar zijn om de aankondiging te doen.
Gepost door: koel.Written By
More from Aubrey Mason
Himesh Reshammiya en Javed Ali worden lid van het juryteam van ‘Sa Re Ga Ma Pa Li’l Champs’
Himesh Reshammiya en zanger Javed AliSociale media Zanger-componist Himesh Reshammiya en zanger...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *