The Game Awards 2022: alles aankondigen

Het is de mooiste tijd van het jaar in de wereld van videogames, want The Game Awards zijn terug voor weer een avond met aankondigingen van prijsuitreikingen, prachtige muziekuitvoeringen en nog veel meer.

Over advertenties gesproken, er zal een TON zijn en er kan veel zijn om bij te houden, dus we zijn hier om ze allemaal te verzamelen om ervoor te zorgen dat u niets mist!

We zullen deze pagina tijdens de show bijwerken, dus bekijk de show op deze pagina of kom regelmatig terug voor enkele van de grootste game-onthullingen van het jaar!

Street Fighter 6 vecht zich een weg door naar de releasedatum van 2 juni 2023

De langverwachte Street Fighter 6 vecht zich een weg door naar de releasedatum van 2 juni 2023. Het nieuws kwam samen met een nieuwe trailer met Dee Jay, Manon, Marisa, JP en meer.

Hellboy krijgt een mooie aanpassing van een videogame

Een nieuwe op Hellboy geïnspireerde videogame van Mike Mignola met als ondertitel Web of Wyrd is officieel aangekondigd en zal beschikbaar zijn op PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Switch en pc. Er wordt gezegd dat de game een roguelite actie-avontuur is met een origineel verhaal.

Terug naar pc aangekondigd

De PlayStation-exclusieve Returnal-titel komt begin 2023 op pc uit en voegt zich bij tal van andere PlayStation-games die al naar een nieuw platform zijn verhuisd.

Surrealistische platformer, After Us, werd aangekondigd tijdens The Game Awards

Private Division heeft een nieuwe game aangekondigd van Piccolo Studio genaamd After Us. De game speelt zich af op een post-menselijke aarde waar spelers Gaia worden, de geest van het leven. Gedurende het spel moeten spelers de zielen van uitgestorven dieren redden en nieuw leven inblazen nadat ze hun lot hebben vernomen.

READ  Talking point: Capcom, maak alsjeblieft een Monster Hunter Snap

Vervangen: er is een nieuwe trailer onthuld tijdens The Game Awards 2022

Zijn vervanger, de retro-futuristische platformgame, heeft een geheel nieuwe trailer gekregen bij The Game Awards, waarin meer van de game wordt nagebootst die zich afspeelt in een donker, alternatief Amerika uit de jaren 80 dat spelers naar een woonwagenpark, een vervallen stad, laboratorium , en meer.

Vampire Survivors is nu beschikbaar op mobiel

Vampire Survivors is nu beschikbaar om te spelen op iOS- en Android-apparaten.

Dead Cells: Return to Castlevania DLC komt volgend jaar uit

Dead Cells kruist met Castlevania in een nieuw DLC-pakket dat in Q1 2023 aankomt. De DLC voegt nieuwe vijanden, 14 wapens, 2 nieuwe biomen, een nieuw verhaal, 3 bazen en 20 kostuums toe. Oh, en meer dan 50 originele en opnieuw bedachte Castlevania-soundtracks.

Bravehearts: Going Home komt binnenkort naar mobiele apparaten

Written By
More from Aubrey Mason
Great Games Done Fast 2023 wint meer dan $ 2,6 miljoen voor de Cancer Prevention Foundation
Awesome Games Done Quick, de 24/7 snelle videogamemarathon die geld inzamelt voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *