Samsung lanceert “Good Lock” in Nederland en België: personaliseer je Galaxy toestel eindeloos

Samsung’s Good Lock was al in verschillende landen te downloaden, maar in Nederland en België was dit officieel nog niet mogelijk. Dat gaat veranderen, want vanaf nu kan dat. Met Samsung Good Lock kun je je smartphone eindeloos personaliseren.

Samsung GoodLock

Als je verschillende dingen wilt instellen op je Samsung Galaxy-smartphone, zul je nog moeten sleutelen aan de Instellingen, of zoeken naar Apps (Launcher) in de Google Play Store. Er is nu een alternatief, want je kunt nu de Good Lock-app downloaden uit de Galaxy Store in Nederland en België. Eerder was de app al in veel andere regio’s beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken, dan moet je beginnen met de APK, dat laatste is dus niet meer nodig. “Redesign Galaxy” is de slogan van de app en beschrijft een beetje wat je ermee kunt doen.

Wat kun je precies doen met Good Lock? Good Lock is eigenlijk een verzamelnaam voor de app, terwijl je echt alles kunt customizen via plugins die je vanuit de app installeert. U kunt bijvoorbeeld NavStar downloaden, een plug-in waarmee u de skins en pictogrammen van de navigatiebalk kunt wijzigen in iets anders. Je kunt ook beginnen met Wonderland waarmee je live wallpapers kunt maken die je daarna kunt gebruiken. Er zijn ook plug-ins voor meer camera-opties, een die het gemakkelijker maakt om je telefoon met één hand te bedienen, en Good Lock NotiStar voor meer meldingsinstellingen. Gebruikers kunnen ook hun eigen thema’s voor de smartphone maken, de instellingen van het startscherm aanpassen, de statusbalk wijzigen en het Samsung-toetsenbord naar wens aanpassen.

READ  Voortaan moet je betalen voor de extra navigatiefuncties van Tesla

Elk jaar komt Samsung met een mooie update van Good Lock. Volgens rapporten krijgt Good Lock 2023 de mogelijkheid om een ​​stopwatch toe te voegen aan de statusbalk. Er worden ook andere verbeteringen verwacht. U kunt de app downloaden naar uw Galaxy-apparaat vanuit de Galaxy Store. Deze kunt u bereiken via deze link.

More from Madison Garrett
Kyrie Irving’s Jazz-Nets-spelstatus Kyrie Irving’s Jazz-Nets-spelstatus
De Brooklyn Nets organiseren maandagavond de Utah Jazz in het Barclays Center...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *