The Hit Mobile Game heeft zijn grootste contentupdate ooit gelanceerd

Koop Titans is een van de populaire mobiele games die afkomstig is van de ontwikkelingsteams van Kabam. Kabam is vooral bekend door het maken van games zoals MARVEL Contest of Champions en Transformers: Forged to Fight en zet de trend van uitstekend vervaardigde titels voort met Koop Titans.

Oppervlakkig gezien plaatst het spel spelers in de rol van een winkelier die zijn eigen winkel moet bouwen en items moet maken voor mensen die door de stad komen. Onder de oppervlakte biedt de game echter ook de mogelijkheid om een ​​team van helden samen te stellen en zelfs in de kerker te kruipen voor nog betere buit en middelen!

Onlangs is de Tier 10-update van de game (de grootste contentupdate tot nu toe) uitgebracht en bevatte een heleboel verbeteringen en toevoegingen over de hele linie. Om te beginnen zijn er nu 32 nieuwe blauwdrukitems waarvan is gezegd dat ze moeilijker te verkrijgen en te maken zijn. Veel van de items zijn te vinden in de nieuwe Sunken Temple-kerker, waar een gloednieuwe baas woont. Spelers kunnen ook nieuwe evenementen verwachten, zoals het Mystic Duo Mega Pack, dat begint Aan 6 oktober voor VIP en 9 oktober voor alle spelers tot 17 oktober. Het tweede evenement is de Halloween Mega Pack begint op 20 oktober voor VIP en 23 oktober voor alle spelers tot 31 oktober!

Er zijn verschillende andere verbeteringen aangebracht, waaronder Steam Guild Chat en Achievement-integraties en Extended Ascension Milestone Tracks en New Guild Perks! Een nieuwe trailer is begonnen met streamen die hieronder te zien is; zorg ervoor dat je het bekijkt!

READ  Pitt organiseert woensdag Sint Franciscus in seizoensopener


In Shop Titans bouwen en lanceren spelers hun eigen fantasiewinkel met een uitgebreid item-crafting-systeem en innovatieve ruilhandel met klanten om de beste verkoopprijs en speurtochten naar schatten te bemachtigen – allemaal ondersteund door hysterische, door personages gedreven geklets tussen jouw Kampioenen en stadsarbeiders. Door een team van aanpasbare helden samen te stellen, zullen spelers plaatsvervangend kerkers verkennen en machtige bazen verslaan op zoek naar waardevol knutselmateriaal voor hun winkels.


Koop Titans is beschikbaar om te downloaden in de App Store en Google Play!
Written By
More from Eda Greene

Met deze Cities: Skylines-mod kun je in GTA-stijl door je stad lopen en rijden

Als je eenmaal een stad hebt gebouwd, moet je erin gaan leven....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *