The King Of Fighters 15 bevestigd voor PS4, PS5 en Xbox Series X | S en PC

Oorspronkelijk gepland voor release in 2021, veranderde The King of Fighters XV de releasedatum naar het eerste kwartaal van 2022 – januari tot maart – waarbij ontwikkelaar SNK verklaarde dat een piek in COVID-19-gevallen in Japan de reden was voor de vertraging in de ontwikkeling. Wat betreft de platforms waarop The King of Fighters XV zal worden gelanceerd, heeft een nieuwe tweet van de lancering van SNK bevestigd dat de game zal aankomen op PS4, PS5 en Xbox Series X | S en pc voor de Epic Games Store en Steam. De Xbox One wordt echter niet meegeleverd.

Voor het geval je het hebt gemist, SNK heeft sinds de aankondiging van de game een gestage voorraad personagetrailers laten vallen. Onder hun enorme lijst kun je trailers ophalen van Leona Heidern, Shermie, Shiranui en nog veel meer.

SNK heeft ook ge├╝pdatete graphics voor The King of Fighters XV geplaagd met de bevestiging dat de game een netto-undo-code zal hebben. Het is vijf jaar geleden sinds de laatste game in de King of Fighters-serie, en het laatste hoofdstuk zal een aantal middelgrote schoenen bevatten om te vullen als je landt.

Matt Espinelli schreef in de recensie van King of Fighters 14: “Met zoveel mogelijkheden die zowel online als offline beschikbaar zijn, is KOF 14 een goed uitgevoerde toevoeging aan de gewaardeerde vechtserie.” Gefrustreerd met zijn nieuwe beelden, wil je het misschien niet proberen , maar als je consistent blijft in het analyseren van de verschillende lagen van de mechanica, word je beloond met een van de meest toegankelijke en bevredigende inzendingen in de serie tot nu toe.”

READ  Halo 4 PC beta is live - met crossplay en input-based matchmaking

Bekijk livestreams, video’s en meer van het zomerevenement van GameSpot. bekijken

Written By
More from Max Mcgee
“De handen die je in liefde opsteekt, zijn mijn kracht:” Amitabh Bachchan, COVID-19 Positive, schrijft voor zijn fans
Amitabh Bachchan heeft deze afbeelding gedeeld. (hoffelijkheid: amitabhbachchan ) Hoogtepunten Big B...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *