The Last of Us Remake gelekt door ontwikkelaar Naughty Dog

The Last of Us Remake gelekt door ontwikkelaar Naughty Dog

Het lijkt erop dat de ontwikkelaar die aan Naughty Dog werkt, heeft bevestigd dat de studio aan een herbewerking werkt de laatste van ons. Rapporten Het debuteerde vorig jaar De bewering dat er een remake van de originele game in de franchise in de maak was op PlayStation 5. Sindsdien hebben zowel Naughty Dog als PlayStation nog niet officieel aangekondigd dat het project aan de gang is, waardoor veel fans zich afvragen of het daadwerkelijk zal gebeuren. komen. Gelukkig lijkt het erop dat dit nieuwe lek nu heeft geverifieerd dat de nieuwe versie van de laatste van ons onderweg.

gespot op LinkedIn Profile Corey Hong, die werkt als tester voor kwaliteitsborging bij Naughty Dog, zei dat de studio momenteel bezig is met het ontwikkelen van een soort re-productie. Hong, die in 2019 aan Naughty Dog begon, zou het brandpunt zijn van een “onaangekondigd remake-project” in ontwikkeling. Het profiel is niet doorgegaan met het verifiëren van de koppeling van deze nieuwe versie met de laatste van onsmaar als we kijken naar de eerdere rapporten die we hebben gehoord, lijkt het duidelijk dat dit is waar het project mee te maken heeft.

Op dit moment, vragen over de wettigheid de laatste van ons In wezen vernieuwd voor PS5. In plaats daarvan is het enige waar we op blijven wachten de daadwerkelijke aankondiging van de game. Naar alle waarschijnlijkheid lijkt het erop dat een dergelijke aankondiging dit jaar uit Naughty Dog en PlayStation zou moeten komen, vooral gezien het gerucht gaat dat de game in 2022 wordt gelanceerd. geruchten We hebben gesuggereerd dat de release pas in 2023 zal plaatsvinden. Wat er ook gebeurt, we zullen ervoor zorgen dat we je meer nieuws geven over deze versie van de laatste van ons Hier op ComicBook.com Hoe meer we leren.

READ  Aankondiging van een NBA Jam-documentaire

Hoe denk je over de laatste van ons PS5 terugkrijgen? Ga je deze nieuwe versie van de game spelen als deze uitkomt? Laat me je reactie hieronder in de comments weten of stuur me een bericht op Twitter op Betrouwbaar.

[H/T ResetEra]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *