The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears is uitgebracht door GameStop

The Legend of Zelda: Kingdom’s Tears is uitgebracht door GameStop

gepubliceerd: 2023-04-15T21:43:28

bijgewerkt: 2023-04-15 T21:43:36

Een medewerker van GameStop die The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom OLED Switch op Reddit heeft gelekt, beweert dat Nintendo zijn werkgevers onder druk heeft gezet om het bedrijf te ontslaan.

De hype rond de aanstaande release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom neemt toe na de release van de derde trailer van de game.

Degenen die onbesmet voor de game willen gaan, moeten echter voorzichtig zijn waar ze op internet rondkijken, aangezien lekken nog meer wijdverbreid zijn nu Tears of Kingdom in minder dan een maand is uitgebracht.

Artikel gaat verder na aankondiging

Tegelijkertijd lijkt Nintendo hard op te treden tegen deze lekken, aangezien een leaker werd ontslagen uit zijn baan bij GameStop nadat hij vroege informatie over de nieuwe hardware-koppeling van de game had gepubliceerd.

GameStop-medewerker ontslagen vanwege uitgelekte Zelda OLED-schakelaar

A mail Op de tranen van het koninkrijk subreddit Van de persoon die de OLED-schakelaar met Kingdom Tears-thema heeft gelekt, hebben de mensen in de gemeenschap een statusupdate gegeven.

In de post zei het OP: “Ik ben vandaag ontslagen vanwege mijn baan bij GameStop vanwege mijn Zelda-lekken. Ik hoop dat jullie allemaal mijn Switch-voorbestellingen kunnen krijgen, want nu zal ik niet in staat zijn om haal de mijne.”

Artikel gaat verder na aankondiging

Kotaku Hij sprak met de leaker, wiens naam Mike is, om meer inzicht te krijgen in de situatie die leidde tot zijn beëindiging van GameStop. Volgens Mike lekte hij in eerste instantie het bestaan ​​van het OLED-model uit omdat hij dol is op de Zelda-serie en fans van tevoren wilde waarschuwen dat de pre-orders binnenkort zouden beginnen.

READ  Google's Launch Night In-kit uitpakken [Video]

Helaas voor Mike namen de werkgevers en Nintendo-leden van GameStop het zeer serieus. Mike zei dat zijn supervisor hem “officieel” had verteld dat Nintendo de dochteronderneming van GameStop onder druk had gezet om hem te ontslaan nadat hij de informatie had getraceerd naar de winkel.

Artikel gaat verder na aankondiging

Hoewel het een vrij harde straf is, zouden degenen met voorkennis er goed aan doen om niet te onderschatten hoeveel moeite Nintendo zal doen om zijn IP en aanverwante producten in de toekomst te beschermen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *