Ontsnappen uit Tarkov “motiveert” FPS Road in de grote bèta-update voor Vostok

Ontsnappen uit Tarkov “motiveert” FPS Road in de grote bèta-update voor Vostok

De aankomende first-person survivalgame, geïnspireerd door onder meer Escape From Tarkov en DayZ, genaamd Road to Vostok, heeft zijn huidige gratis demo geüpdatet na veel feedback van de community, en je kunt verwachten dat de shooter een beetje beter speelt dan voorheen. Tweede bètaversie en release met vroege toegang.

De Road to Vostok-demo werd vorig jaar uitgebracht, waarbij de ontwikkelaar zei dat meer dan 300.000 mensen de shooter hebben getest. Met alle verzamelde feedback zijn schieten, plunderen en AI de speelgebieden waarop de meeste aandacht zal worden besteed aan verbeteringen. Volgens de roadmap zou de tweede openbare bèta in het derde kwartaal van dit jaar moeten verschijnen, met vroege toegang en een volledige release die nog moet worden aangekondigd.

De verbeteringen in het schietmechanisme komen volgens de individuele ontwikkelaar ook voort uit de lat die is gelegd door games als Escape From Tarkov. “Ik zie dit als een goede zaak, games als deze motiveren ons om de first-person shooter-mechanica te verbeteren en hoogwaardige doelen te stellen voor wapens en schieten in videogames.”

Bekijk de Road to Vostok-update hieronder, aangezien de ontwikkelaar zich nog steeds voorbereidt om in de toekomst zijn tweede openbare demo uit te brengen.

YouTube-miniatuur

Road to Vostok v2 versie 2 heeft ook een nieuw bevestigingssysteem, met een bijgewerkte gebruikersinterface voor wapencontrole, een herziening van de terugslag en het hele wapengeluidssysteem is ook herwerkt. Het buitsysteem heeft ook een complete remake gekregen, met sneltoetsen, nieuwe itempictogrammen en ook minder bugs.

Volgens de ontwikkelaar ziet Road to Vostok versie 2 versie 2 openbare demo “er erg positief uit en waren er echt geweldige ontwikkelingssuggesties in termen van kernmechanismen”, dus verwacht meer veranderingen in de loop van de tijd en met de tweede volledige bèta. Als je de Road to Vostok-demo al hebt, zou je nu automatisch versie 2 moeten hebben.

READ  EA trekt toch de stekker uit oudere Need for Speed-games

Ontsnap uit Tarkov

Er zijn veel nieuwe toevoegingen in versie 2, zoals opties voor de winterkaart, uitbreiding van dorpsgebieden, watermechanica, trappen, omgevingen, filter voor nachtkijkers, wisselende optica voor geweren, natuurparaplu’s en een grotere lijst met opties. Zwemmen en vissen moeten echter nog worden opgepoetst, dus ze zijn verwijderd, en de uitbreiding van de dorpskaart is kleiner dan het zou kunnen zijn vanwege de focus op AI-veranderingen.

“Hoewel de belangrijkste demo-inhoud grotendeels hetzelfde is, zou het zogenaamde ‘gamegevoel’ nu veel beter moeten zijn”, zegt de ontwikkelaar, en nadat ik Road to Vostok zelf op een tour heb gebruikt, kan ik zien hoe het is verbeterd. De meeste wapens zijn leuk om te gebruiken, en hoewel er niet veel te doen is in de demo zelf, is de belofte van deze game, en hoe het inspiratie haalt uit onder meer DayZ en Escape From Tarkov, vrij duidelijk.

Met nog geen releasedatum in zicht, is de Steam-pagina voor vroege toegang Het is de beste plek om te beginnen op weg naar Vostok. Download de huidige demo, verlanglijst de game en lees meer over wat vroege toegang betekent voor DayZ, Escape From Tarkov en The Day Before-type.

Wordt Road to Vostok een van de beste indiegames die beschikbaar zijn op pc? Zal het het ook opnemen tegen een hele reeks aankomende pc-games? Alleen de tijd zal het leren, maar we zullen hier de hele weg zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *