The Matrix Awakening: Unreal Engine 5-ervaring beschikbaar; Hoe te downloaden

Met de langverwachte The Matrix Resurrections die eraan komen (première 22 december in de bioscoop), verraste Epic Games iedereen met de verrassende lancering van de PS5- en Xbox Series X-app | S belde. The Matrix Awakening: ervaar Unreal Engine 5. Binnenin kunnen we het aftellen zien, waarvan de voltooiing direct aangeeft naar het volgende geweldige videogame-evenement dat we op het punt staan ​​te ervaren: Game Awards 2021Die zal plaatsvinden tijdens de eerste uren van 9-10 december. Natuurlijk hebben we al vooruitgang die moeilijk te onderscheiden is Keanu Reeves Virtueel, wat we al vaak op het grote scherm hebben gezien.

Wat is en hoe download ik de Matrix-applicatie?

Het is volledig gratis software waartoe je al toegang hebt op PS5 en Xbox Series X | S (Niet compatibel met controllers van de laatste generatie). Op dit moment kun je er niets aan doen, behalve weten dat het moment van openbaring zal zijn tijdens de bovengenoemde gebeurtenis. het volgende We bieden links naar de applicatie voor elk platform.

Opstandingsmatrix: wat is het?

De volgende film in de serie zal zeer binnenkort in bioscopen over de hele wereld worden uitgebracht (22 december). Het verhaal, volgens de Warner Bros. Brief. Official Picures,” is een voortzetting van het verhaal dat zich afspeelt in de eerste Matrix-film (1999). Heren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss als Neo en Trinity filmiconen in een uitbreiding van hun verhaal dat zich terug in de Matrix waagt en nog dieper in het konijnenhol. Een verbluffend nieuw avontuur met actie op epische schaal, in een bekende maar uitdagendere wereld waar de realiteit subjectiever is dan ooit en het enige dat nodig is om de waarheid te zien, is je geest te bevrijden.’

READ  Daizies betaalde "Je brak me eerst" Remix Gratis om te downloaden

Terug naar de mysterieuze app, Unreal Engine maakt geen kans op The Game Awards 2021Het concert, gepresenteerd door Jeff Keighley, vindt plaats in de vroege uurtjes van 9-10 december. Bekijk het volledige programma via de volgende link.

bron | Onwerkelijke motor

.

Bron van artikel

Disclaimer: dit artikel is gemaakt op basis van de feed en is niet bewerkt door ons team.

Written By
More from Eda Greene
Bless Unleashed PC werd 1 miljoen keer gedownload in de eerste 2 weken
Nieuws Geplaatst in 16 augustus 2021 Alex Gibson Startpagina ” Nieuws ”...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *