The Matrix Awakens MegaCity Unreal Engine 5.1 is beschikbaar om te downloaden

The Matrix ontwaakt megasteden

Het lijkt erop dat Epic Games een volledig nieuwe versie van hun nieuwste videogame-engine, Unreal Engine, heeft gepusht. En hoewel er geen release-opmerkingen zijn voor de verbeteringen aan Unreal Engine 5.1, heeft Xenthorx de Matrix Awakens Megacity-demo verpakt die spelers kunnen downloaden.

Wat nu interessant is, is dat deze demo nog beter lijkt te werken in UE5.1. Of dat is tenminste wat de volgende video laat zien.

Er is bijvoorbeeld niet zoveel hapering tijdens het rijden als in Unreal Engine 5. Het is niet perfect omdat er nog steeds wat haperingen zijn. Het gaat echter merkbaar beter (zelfs tijdens het lopen). Nogmaals, we weten niet welke wijzigingen of aanpassingen Epic heeft aangebracht in versie 5.1.

U kunt het Matrix Awakens MegaCity Unreal Engine 5.1-voorbeeld downloaden van: hier. Hieronder vind je er ook een filmpje van.

Plezier hebben!

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOgaming. Hij is een fan van computergames en ondersteunt de mod- en indiegemeenschappen van harte. Voordat hij DSOGaming oprichtte, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Ondanks dat het een solide speler is in pc-games, zijn zijn wortels te vinden in games op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en de SNES is een van de beste. Het pc-platform versloeg het echter voor consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-accelerator grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een hogere graad proefschrift geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Contact: e-mail

READ  Xbox Series X beschikbaar vóór Black Friday? Controleer de beschikbaarheid van voorraad bij Amazon, Best Buy, Walmart en meer

The Matrix ontwaakt Unreal Engine 5
Written By
More from Eda Greene
Download Sundur-trilogie “To The Top” (Remix feat. Keith Lawrence & Kicker Dixon)”
De download van deze week is afkomstig van het duo Sundur. Je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *