The Matrix Awakens wordt op 9 juli niet vermeld

Het Matrix-personage draagt ​​een zonnebril en staart strak naar The Matrix Awakens, dat op 9 juli uit de digitale winkels werd gehaald.

schermafbeelding: episch

Matrix ontwaakt hij zal slapen. Epic’s geweldige technische demo (die ook een soort open-wereld actie mini-game is) voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S wordt op 9 juli verwijderd. Het bedrijf kondigde aan via haar website. Als je de gratis game al aan je gamebibliotheek hebt toegevoegd, kun je hem na 9 juli blijven downloaden.

In termen van visuele getrouwheid is het gemakkelijk te bewijzen Matrix ontwaakt Het is de meest realistische game die momenteel beschikbaar is. Het werd voor het eerst uitgebracht in december vorig jaar, toen het de vierde was Matrix De film kwam op het grote scherm, Matrix ontwaakt Het is ogenschijnlijk een demo van Epic’s Unreal 5 game development engine. Hoewel het slechts een klein stukje niet-geciteerde “speelstijl” is, komt de demo in de buurt van de leerboekdefinitie van realisme.

In-game gezichten, inclusief gezichten Matrix Sterren, Keanu Reeves en Carrie-Ann Moss, zijn bijna niet te onderscheiden van de echte mensen van wie ze afhankelijk zijn. Wandelen door de straten van Megacity is als wandelen door het financiële district van een grote Amerikaanse stad. Je kunt votz met verlichting. Je kunt met auto’s over stedelijke snelwegen rijden (wat helaas voor de inwoners van Matrix-Aarde, niet gesloopt). Je kunt zelfs de bevolkingsdichtheid veranderen. Het is niet helemaal zwaar op “leuke” gameplay – meer afhankelijk van snelle evenementen dan wat dan ook – en het heeft ook niet echt betrekking op de bredere reikwijdte Matrix Snijd het allemaal effectief, maar het is een verbluffende weergave van de volgende generatie trouw in videogames.

in april, Tijdens de live uitzending “The Unreal State” Met het doel om de volledige officiële release van Unreal 5 te vieren, heeft Epic het deksel geopend op wat er precies mogelijk is. Voor mijn ongeoefende oog is alles indrukwekkend, videogames een beetje dichter en dichter bij de griezelige vallei. ondanks Matrix ontwaakt Het zal niet lang meer duren, we zullen snel genoeg andere Unreal 5-games zien, vermoedelijk voltooid. De motor wordt gebruikt voor een aantal big-budget steunpalen aan de horizon, waaronder nieuwe ingangen bij Kristal dynamiek graf ruiter En de CD Projekt Red’s de goochelaar.

READ  Microsoft streeft ernaar de Quick Resume-optie van Xbox Series X te verbeteren
Written By
More from Vanessa Hale
Geen FPS Boost-games meer gepland voor de ‘onmiddellijke toekomst’, zegt Xbox
In een recent interview op de Iron Lords-podcast onthulde Jason Ronald, Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *