De halve finale van de Peach Bowl CFP was maanden voor de wedstrijd uitverkocht en lang voordat de teams werden beslist – WSB-TV Channel 2

De halve finales van de Peach Bowl zijn maanden voor de wedstrijd uitverkocht, lang voordat de CFP-teams zijn beslist

Atlanta – De Peach Bowl wordt al meer dan een halve eeuw in Atlanta gehouden.

En officials kondigden donderdag de verkoop van het spel aan meer dan vijf maanden voor de dag van de wedstrijd en zelfs vóór de aankondiging van de teams die aan het spel deelnemen.

[DOWNLOAD: Free WSB-TV News app for alerts as news breaks]

De laatste keer dat de bowl een halve finale play-off organiseerde, was in 2019. Het voetbalteam van de Louisiana State University, de Tigers, versloeg de als vierde geplaatste Oklahoma in een wedstrijd van 63-28.

Die wedstrijd zag een recordopkomst van 78.347 op de tribunes in het Mercedes-Benz Stadium, meer dan het aantal mensen dat de Super Bowl LIII, het CFP National Championship 2018 en het SEC Championship op dezelfde locatie bijwoonde.

Populaire verhalen:

Gary Stockan, CEO en voorzitter van Peach Bowl Inc. “Het is een bewijs van de passie voor universiteitsvoetbal die bestaat bij Atlanta-fans en voor de kwaliteit van de wedstrijden die we op jaarbasis kunnen organiseren.”

De Chick-fil-A Peach Bowl heeft nu 23 van zijn laatste 26 spellen verkocht.

De halve finales worden gespeeld op oudejaarsavond om 16.00 uur of 20.00 uur EST. De twee teams die deelnemen aan de pot worden op 4 december bekend gemaakt.

De pot zal ofwel het nummer 1 team tegen nummer 4 of nummer 2 tegen nummer 3 in het land ontvangen.

[SIGN UP: WSB-TV Daily Headlines Newsletter]

READ  Geweldige pc-gamemomenten: naar huis gaan in Dragon's Dogma

Op officiële secundaire ticketsites beginnen ticketprijzen bij $ 200. Maar als fans dicht bij de actie willen zijn, zijn de beste stoelen elk rond de $ 1.000.

Fans die geïnteresseerd zijn in het vinden van tickets op de secundaire ticketmarkt, kunnen een bezoek brengen aan het officiële Chick-fil-A Peach Bowl-ticketuitwisselingscentrum op Ticketmaster.

In ander nieuws:

More from Madison Garrett
Dringend advies van ziekenhuizen aan personeel: laat u vaccineren tegen corona
Ziekenhuispersoneel wordt aangespoord zich te laten vaccineren tegen corona zodra het vaccin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *