‘The Walking Dead: Destinies’ is een nieuwe verhaalgestuurde Xbox-titel geïnspireerd op de tv-show

‘The Walking Dead: Destinies’ is een nieuwe verhaalgestuurde Xbox-titel geïnspireerd op de tv-show

GameMill Entertainment is officieel bekend gemaakt als uitgever The Walking Dead: het lot, een nieuwe verhaalgerichte TWD-titel op weg naar Xbox One en Xbox Series X| S. We hebben nog geen releasedatum of iets dergelijks voor deze game, maar een eerste blik op de game is hierboven beschikbaar.

Het is redelijk om onze eerste indruk van Destinies te omschrijven als “budget” op basis van de onthullingsshow, maar we zullen proberen ons volledige oordeel te bewaren voor de game in het wild. Deze beschrijving wordt ondersteund door het feit dat de The Walking Dead-titel $ 50 kost bij de lancering, zelfs op systemen van de huidige generatie.

Wat de gameplay van de titel betreft, zegt GameMill dat Destinies een third-person avonturenspel is, gebaseerd op de eerste vier seizoenen van de tv-aanpassing van The Walking Dead. Het lijkt erop dat verhaalgestuurde keuzes ook een rol zullen spelen, aangezien je “je eigen weg kunt banen door de gebeurtenissen in de serie”.

We zijn al heel lang grote fans van The Walking Dead op AMC, vooral tijdens de eerste vier seizoenen, dus we zijn zeker geïntrigeerd om te zien hoe het verhaal zich afspeelt in deze videogameversie van evenementen. Hopelijk horen we eerder vroeger dan later over een releasedatum voor The Walking Dead: Destinies.

Wat vind je van het uiterlijk van deze TWD-onthullingsadvertentie? Laat hieronder je gedachten achter

READ  Wat ga jij dit weekend spelen? (3-4 juni)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *