The Wild at Heart komt op Xbox, Game Pass en pc

Als je van avonturen vol verhalen houdt, ziet The Wild at Heart op Xbox, Game Pass en pc eruit als een totale hit. Ik bedoel, hoe kun je niet verliefd worden op iets dat je zo schattige plaatjes oplevert?

Nu te koop en te downloaden voor £ 20,99 op Xbox One en Xbox Series X | S en pc, of het kan gratis worden gespeeld voor degenen met een Xbox Arcade-spel Abonneren (dat is alles, ja !?), The Wild at Heart kijkt ernaar uit om ons naar Deep Woods te brengen, voordat we ons door een magische maar mysterieuze verborgen wereld duwen waarin we de avonturen van twee vroege jonge kinderen volgen.

Wild at Heart geeft spelers de kans om een ​​zwerm van de meest unieke wezens te leiden, terwijl ze het opnemen tegen kwaadaardige dieren in het wild en bovennatuurlijke vijanden. Met je met bomen beladen leger onder jouw toezicht en roeping, beheert de gevechtszijde van The Wild at Heart zichzelf grotendeels, maar in en binnen de actie creëer je kansen, de mogelijkheid om de waarheid te ontdekken van de wereld waarin je je bevindt en nog veel meer ; Dit is des te meer de noodzaak om kristallen en magische bronnen te verzamelen.

Er gebeurt zoveel in The Wild at Heart met al het volgende in en rond de belangrijkste functies …

  • Verzamel je horde – Verzamel en zet een squadron van de Twisted Spritelings in; Kleine magische wezens om te bevelen. Smash objecten, verzamel buit, vecht tegen vijanden, bouw nieuwe tracks en meer!
  • Exploratie – een unieke en afgelegen wereld die rijk is aan eeuwenlange traditie. Jungle, grotten, kusten, oude heiligdommen … The Deep Woods zit vol met puzzels om op te lossen en geheimen wachten om ontdekt te worden.
  • VERZAMEL & CREËER – Verzamel zeldzame bronnen zoals magische kristallen, schroot, elektrische componenten en meer om nieuwe structuren, items en upgrades te bouwen!
  • Vecht – Neem het op tegen onstabiele dieren in het wild en bovennatuurlijke vijanden met de unieke vaardigheden van je Spriteling Squadron en je vertrouwde Leegte, Gustbuster!
  • Het vallen van de avond – “Dark is Bad!” Een veel voorkomend gezegde onder inwoners van Deep Woods, en terecht. Hatelijke wezens sluimeren hier in de schaduw en misschien wil je tot zonsopgang in de buurt van het licht van het kampvuur blijven.
READ  Hoe computerspellen vanaf de Mac te spelen

Als je uitverkocht bent (en we weten niet zeker welke dat niet zal doen), kan The Wild at Heart worden gedownload op Xbox One en Xbox Series X | S en pc. Het is X | S is ook behoorlijk geoptimaliseerd. Als u ervoor gaat betalen, verwacht dat dan te doen Stomp £ 20,99, Maar we vermoeden dat de meesten van hen de gratis Xbox Game Pass zullen gebruiken en vanaf daar verder gaan.

Blijf ons volgen voor onze volledige recensie van The Wild at Heart op Xbox Real binnenkort.

Game beschrijving:

Mysterieuze verborgen wereld. Twee vroegrijpe kinderen die voor ontberingen wegrennen. Magische wezens en grillige opstelling van bewakers die de weg kwijt zijn. Kwaadaardige trol gevangengenomen. Welkom bij Deep Woods.

Written By
More from Max Mcgee

Man vindt hagedis in Sambar in Top Delhi Restaurant, de helft ontbreekt

Delhi: Er is een zaak geregistreerd over het incident. New Delhi: Een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *