De 10,3-inch Kobo Elipsa levert supergrote e-readers op

Kobo heeft een nieuwe e-reader en de grootste tot nu toe: Kobo Elipsa, met een 10,3-inch E Ink-scherm en een resolutie van 1404 x 1872 (227 pixels per inch), een meegeleverde stylus en de mogelijkheid om niet alleen boeken lezen, maar annoteren, onderstrepen en markeren Net als een echt papieren boek.

Gigantische elektronische lezers, Zoals de 9,7-inch Kindle DXHet was weer populair, maar recente apparaten zijn opgeschoven naar meer zakvriendelijke formaten – Amazon Kindle heeft een maximale limiet van 7 inch en Kobo’s Forma (de grootste vorige maat) biedt een 8-inch scherm.

Maar Elipsa is een van de grootste reguliere e-readers tot nu toe en biedt een enorm scherm dat niet alleen goed zou moeten zijn om te lezen – het zal ook een ingebouwde stylus hebben, een primeur voor het bedrijf. Met de nieuwe Kobo Stylus kan de tablet ook worden gebruikt voor het maken van aantekeningen en annotaties, compleet met een OCR-functie die belooft geschreven notities om te zetten in geschreven tekst.

Functioneel gezien maakt dit Elipsa op een product niet veel anders dan andere gigantische E Ink-tablets, zoals Opnieuw onderscheid maken 2, Die ook is voorzien van een 10,3-inch E Ink-pad en een stylus, waardoor deze kan worden gebruikt als een apparaat voor het maken van notities. Maar er is een groot verschil in intentie: reMarkable is een apparaat voor het maken van aantekeningen dat is ontworpen om een ​​papieren notitieblok te vervangen, maar het ondersteunt ook e-books.

Enerzijds is Elipsa nog steeds een primeur voor e-readers, met toegang tot Kobo’s e-book store met meer dan 6 miljoen boeken, plus de allerbeste OverDrive-ondersteuning voor het gemakkelijk doorzoeken en lenen van bibliotheekboeken van compatibele bibliotheken.

En hoewel het aspect van het maken van notities Elipsa een unieke inzending maakt voor reguliere e-readers, zijn er een paar kanttekeningen: pdf’s kunnen niet worden gecodeerd met DRM of geannoteerd, en hoewel boeken die van OverDrive zijn geleend kunnen worden geschreven, raakt u die notities kwijt wanneer u breng het boek terug naar de bibliotheek (net als een echt bibliotheekboek, hoewel u er waarschijnlijk niet op zou moeten schrijven.)

Naast het grote scherm biedt Elipsa ook een geïntegreerd “ComfortLight” -systeem voor lezen in het donker, 32 GB intern geheugen, 1 GB RAM en een 2400 mAh-accu. Elipsa biedt ook Dropbox-ondersteuning, zodat documenten eenvoudig kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd.

Het grote scherm en de stylus zullen je echter kosten: Kobo Elipsa kost $ 399,99 voor het pakket dat de e-reader, stylus en deksel bevat. Pre-orders beginnen op 20 mei voorafgaand aan de releasedatum van 24 juni.

READ  2022 Mercedes-AMG GT 4-deurs verzoet met nieuwe cabine, speciaal frame
Written By
More from Lesley Curry

PS5-voorraad bij Sony Direct – hoe u er een vasthoudt wanneer de voorraad terugkeert

Bijwerken: De voorraad bij Sony Direct is nu verdwenen. Zorg ervoor dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *