The Witcher heeft een remake aangekondigd – Gematsu

uitgeverij Project RED CD en ontwikkelaar idiote theorie Jij hebt aankondigen The Witcher-remakeremake van het origineel de goochelaarvanaf de grond opnieuw opgebouwd op Unreal Engine 5.

The Witcher-remake Momenteel in de vroege stadia van ontwikkeling in Fool’s Theory, waar hij een veteraan was de goochelaar String medewerkers zijn betrokken. CD Projekt RED zorgt voor volledige creatieve begeleiding.

Het was een remake eerder geplaagd Door CD Projekt RED onder de codenaam “Canis Majoris”.

de goochelaar Het is waar het allemaal begon voor ons, voor CD Projekt RED, “zei Adam Padowski, studiohoofd van CD Projekt RED. “Het was onze eerste game ooit en het was destijds een enorm moment voor ons. Terugkeren naar deze plek en het spel herwerken zodat de volgende generatie spelers het kan ervaren, ziet er even groot, zo niet groter uit. Samenwerken met The Fool’s Theory aan het project is net zo spannend als sommige mensen die er eerder bij betrokken waren de goochelaar Speelgoed. Ze kennen het bronmateriaal goed, ze weten hoeveel spelers hebben uitgekeken naar de nieuwe release en ze weten hoe ze geweldige en ambitieuze games moeten maken. En hoewel het enige tijd zal duren voordat we klaar zijn om meer over en van de game te delen, weet ik dat het het wachten waard zal zijn.”

Jacob Ruckus, CEO van Fool’s Theory, voegde toe: “Ik ben erg blij dat mijn carrièrepaden elkaar opnieuw hebben gekruist met mijn collega-ontwikkelaars sinds de tijd dat we samenwerkten aan The Witcher 2 En de Witcher 3. Vooral als het een herontwerp is voor een project dat ons zo nauw aan het hart ligt. We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met CD Projekt RED, en ons doel is om gamers nog een geweldig iconisch spel te bieden de hekser serie.”

READ  Nee, u heeft geen Google Store-tegoed van $ 500

CD Projekt RED merkte op dat tijdens de advertentie The Witcher-remake Tegenwoordig bevindt het spel zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. “We willen je om geduld vragen, want het zal even duren voordat we in detail over dit project gaan praten”, aldus het bedrijf.

Written By
More from Lesley Curry
Deze tool controleert of in-app-browsers je volgen
afbeelding: Angieh (aandelenstrijd) In-app-browsers zijn onjuist Vergeleken met browse-apps met alle functies,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *